Foto: Youtube

Plutselig har hunden alltid vondt – da ser eieren på kameraet og innser hva postmannen har gjort

Det finne ikke mange saker som opprører meg mer enn dyreplageri. Det er alltid like ufattelig at mennesker kan slå løs på forsvarsløse dyr som ikke har noe ondt i seg!

Alfonso Galindo i California i USA med blant annet sin syv år gamle hund Pupa. En dag, da han kom hjem fra jobb, merket han at noe var feil med hans firbeinte familiemedlem. Pupa hadde røde øyne og merkbart vondt.

Foto: YouTube

Han forstod umiddelbart at noe var feil med hundens øyne, og da han så inn i øynene til Pupa, måtte han umiddelbart hjelpe hunden sin. Pupa, som er en blandingsrase av puddel, var i smerter og denne smerten traff også matfar rett i hjertet.

Ingen vil vel at ens familiemedlem skal ha vondt! Så han ble urolig og undret hva det kunne være som stod til med Pupa.

Han bestemte seg straks for å se på opptak fra overvåkningskameraet som han hadde på hustaket. Derfra kunne ha se inn på hele bakgården hvor Pupa pleide å holde til litt på dagtid.

Det viste seg at han hadde rett i det. For videoopptakene avslørte en fæl hemmelighet.

Foto: YouTube

Ifølge Alfonso viser bildene at postmannen nærmet seg grinden ved huset. Postmannen ble da møtt av hunden – og da tar postmannen frem en pepperspray.

Han måtte spole tilbake for å se sekvensen flere ganger før han innså hva postmannen holdt på med.

Det gjorde matfar sjokkert.

«Hjerteskjærende. Den der syke følelsen man kan få i magen. Man ser hunden sin løpe rundt i smerter og det fortsetter en stund og etter litt tid tenker man, hva var det som skjedde? sier han til Fox 5 San Diego.

Ifølge Alfonso beviser bildene på kameraet at postmannen sprayer hunden med pepperspray i øynene.

«Du kan se boksen ved postmannens hånd. Han peker rett mot døren og er ikke engang nær postboksen», sier han ifølge Fox 5 San Diego.

Foto: YouTube

Da begynte bitene å falle på plass. Da han undersøkte flere bilder, viste det seg at han kunne finne ytterligere to mistenkte tilfeller hvor postmannen sprayet hunden i øynene.

Familien hadde også merket at barna hadde hatt pusteproblemer, så da mistenkte de at de kanskje hadde fått dette via sprayen som hunden hadde på seg.

I delstaten er det tillatt for en postmann å bære pepperspray om den møter møter en hund som kan stelle i stand problemer. Men om dette brukes, må postmannen fortelle det til eieren, og det hadde ikke skjedd i dette tilfellet.

Se mer om dette i videoklippen nedenfor:

Nå hever vi stemmen og sier NEI TIL DYREPLAGERI – en gang for alle!