Sky og Max ble forlatt for å dø i ett tomt hus

Organisjonen Guardians of Rescue har reddet mange hunder og katter i Long Island i USA. Men da de fant Sky og Max ble de sjokkert over hvor ille de hadde blitt behandlet.

Eierne hadde blitt kastet ut fra huset sitt og ville ikke ta hånd om de to pitbullene sine lenger. Men i stedet for å prøve og skaffe nye hjem til dem, forlot de dem bare i huset.

Den ene var innestengt i ett bur og den andre gikk løs. De hadde ikke mat og bjeffet konstant etter hjelp. Det fantes ingen møbler der, bare tomme rom. Hundene hadde gjort fra seg overalt på gulvet og det luktet forferdelig i hele huset. Heldigvis var det noen naboer som oppdaget hundene og fikk ringt etter hjelp.

Da personalet fra Guardians of Rescue kom til stedet var hundene først litt reserverte og redde for de nye menneskene. Men da de endelig fikk komme ut av huset og spise ordentlig mat, begynte de å logre av lykke. De ble helt nye hunder.

rescue2

Bilde: Guardians of Rescue

Det viste seg at både Sky og Max var kjærlige og snille. De hadde bare ikke fått sjansen til å vise det. Men nå trenger de aldri å bli innestengt og forlatt igjen.

Sky har allerede ett nytt hjem, og Max bor hos en fosterfamilie mens han venter på å bli adoptert bort til en ny familie.

recsue3

Bilde: Guardians of Rescue

Jeg er så glad for at de ble funnet i tide! Jeg forstår ikke hvordan mennesker kan behandle dyr på denne måten.

Lykke til i framtiden, Sky og Max!

Del gjerne videre! 🙂