Foto: Youtube

Valpen hører at noen kommer mot døren – kan ikke skjule sin glede når han innser hvem det er

Man kan alltid store på elskede dyr. De finnes alltid der i gode og onde dager, og de kommer alltid og hilser på ved døren når man kommer hjem.

Det er så utrolig å møte noen som er så glad for å se deg, og kjærligheten de viser treffer meg rett i hjertet.

Et klipp som beskriver husdyrenes usedvanlige lojalitet, er det jeg tenkte å dele med dere nå. I videoen filmer noen, vi får anta at det er matfar, når familiens hundevalp står i gangen og venter. Valpen har hørt at noen nærmer seg inngangsdøren, og jo nærmere skrittene kommer, desto ivrigere viftet vovsen med halsen. Til slutt åpnes døren… og inn stiger matmor!

Utrolig reaksjon

Den lille valpens reaksjon er, akkurat som ventet, ren og skjær lykke. Han kan bare ikke skjule sin glede over at matmor er hjemme igjen, og møter henne med en varme og kjærlighet som bare dyr kan gjøre. Klippet har blitt sett nesten 6 millioner ganger på noen uker, og jeg forstår virkelig hvorfor. Jeg blir selv glad bare av å se på ette og se valpens reaksjon! Se klippet selv i videospilleren nedenfor, og nøl ikke med å dele videre til alle andre dyrevenner der ute, slik at de også kan få et smil på leppene på en dag som denne!