Valpen skal avlives fordi han er » for kjedelig» – da oppdages den sjokkerende detaljen på kroppen

Det høres helt forferdelig ut å avlive en liten hund, fordi den ikke vil leke eller bare er «kjedelig». Men det var dessverre skjebnen som lille Simba sto overfor.

Hans eiere hadde rett og slett bestemt at Simba skulle avlives, fordi han ville ikke leke, hevder nettsiden LittleThings.

Nei, Simba ville ikke leke. Men det var ikke fordi han var for «kjedelig». Veterinærene oppdager nemlig noe i kroppen hans, like før han skal avlives.

Bildekilde: Youtube

Simbas eiere forsto at det var noe feil med ham – han var for kjedelig og uinteressant. Den lille hunden var ikke som alle andre. Han ville aldri leke, men satt bare der for seg selv. Ser man på bildene kan man imidlertid tydelig se at Simba er syk. Det er helt åpenbart.

Bildekilde: Youtube

Eieren tok med valpen til en veterinærklinikk for å avlive ham. Da oppdaget veterinærene at Simba hadde en stor flått som satt fast i pelsen. Simba hadde blitt rammet av sykdommen, anaplasmose, eller flåttfeber som det også kalles. Det var derfor han hadde feber, pusteproblemer, nyreproblemer og en mengde andre besvær i kroppen. Med andre ord, en svært farlig sykdom.

Var for «kjedelig» – skulle avlives

Anledningen til at Simba ikke ville leke var altså fordi han var syk, ikke fordi han var «kjedelig». Veterinærene ga hunden en 50 prosents sjanse for å overleve. Men etter intensiv behandling og rett medisinering ble Simba bedre og bedre.

Bildekilde: Youtube

Nå har Simba blitt adoptert av et vanlig og dyreelskende par. Endelig har han kommet til et hjem, som gir ham den kjærligheten og omtanken han har savnet.

Bildekilde: Youtube

Det er bare å se på bildene, helt fantastisk! Simba har til og med fått en lekekamerat!

Først ble jeg utrolig nedstemt av å lese hvordan Simba ble neglisjert av eieren sin. Selv om han da var «kjedelig», er det selvfølgelig ingen årsak for å avlive ham.

Det vi kan lære av denne historien, er å ALLTID sjekke ut hvorfor hunden din oppfører seg rart. Om den ikke vil leke eller spise som den burde, kan det bero på at den har blitt syk. Det her er en selvfølge for de fleste, men det tåler å repeteres. Venter man for lenge kan det være for sent. Del gjerne artikkelen for å påminne alle om det!