25-åring mister livet når han redder en familie fra å brenne inne – nå hedres han som en helt

Det var rundt midnatt i helgen at 25 år gamle Albert Madrid var på vei hjem og fikk se at en bobil på en campingplass stod i full fyr. Albert visste at det bodde en småbarnsfamilie i bobilen og han var livredd for at de skulle brenne ihjel og handlet dermed lynraskt.

En stund senere kom brannvesenet på plass for å begynne slukningsarbeidet.

Når brannvesenet kom var familien allerede reddet

Da brannmannskapet tok seg inn i småbarnsfamiliens bobil fant de ingen, noen hadde allerede reddet livene deres – Albert.

To jenter – en fireåring og en sjuåring hadde blitt ført ut i sikkerhet. Og to voksne ble reddet ut fra flammeinfernoet, av en 25-åring.

På grunn av et utrolig mot ble Albert en vaskeekte helt, men dessverre stod ikke livet hans til å redde.

 

«Den forbipasserende som gjorde en redningsinnsats og var først på ulykkesstedet har dessverre omkommet i brannen», rapporterte redningstjenesten Cal Fire.

Familien ble hans ble helt ødelagt da de fikk meldingen om hans død. De støttes nå av folket som hyller sønnen deres som en sann helt!

Takket være Albert får to små jenter leve videre og vokse opp, sammen med resten av familien deres.

«Min bror valgte å kaste seg inn og hjelpe til, jeg vil at han skal bli husker for det», sier Alberts søster til The Epoch Times.

Alle våre tanker går til guttens familie. Del gjerne denne artikkelen for å la alle vite om denne 25-åringen som ofret livet sitt for å redde en hel familie.

Exit mobile version