Foto: Youtube

Brud spør sin bror med Downs syndrom om han vil føre henne til alteret – reaksjonen fremkaller tårer

Få tilfeller fremkaller så mye tårer som bryllup, selv i planleggingsstadiet. Å finne en sjelevenn som man vil leve resten av livet sitt med er stort, og dagen man skal vies foran mange mennesker vil man helst at alt skal være perfekt. Alle øyne kommer til å være på paret, og hele dagen går i kjærlighetens tegn.

Akkurat som for alle andre kommende bruder så skulle bryllupsdagen bli den største i livet ofr Ashley Sedar.

Tidligere i år, rett før koronautbruddet, skulle Ashley gifte seg med sin store kjærlighet Brian Rice, i selskap med hundrevis av nære og kjære.

Lillebror med Downs syndrom fikk spørsmålet

Ashley, som var en veldig vakker kvinne, hadde valgt ut en magisk kjole sammen med en utrolig frisyre. Hun skulle se ut som en prinsesse.

Bryllupsfesten skulle finne sted på en vakker herregård i USA, der deres mange gjester kunne danse og feire kjærligheten med dem.

Alt var nøye planlagt, også hvem som skulle få følge Ashley til alteret.

Ohhh my…This wedding day was extraordinary for many reasons. But possibly one of my favorite moments was the special…

Posted by Kelsey Gene Photography on Thursday, October 24, 2019

Vanligvis pleier de første bryllupsbildene som tas i løpet av den spesielle dagen å ære av bruden sammen med brudgommen, men Ashley hadde en annen person i tankene for de første oppstilte bildene – hennes bror Nick.

Nick har Downs syndrom, og han og Ashley har alltid hatt et spesielt bånd mellom dem.

«Mitt forhold med Nick er vakkert, men også veldig normalt. Jeg er hans største støtte, og vi elsker hverandre sterkt. Han er fremdeles min lillebror, og vi gjør normale ting som brødre og søstre gjør. Vi krangler og vi irriterer hverandre. Vi gjør hverandre frustrerte iblant, og så glemmer vi det neste dag, når vi er tilbake til det normale, og det er normalt. I hvert fall for oss», sier Ashley ifølge siden Heartwarming.

Fotografen Kelsey Gene fanget et av de sterke øyeblikkene Ashley og hennes bror Nick delte i forbindelse med bryllupet, og bildene har spredt seg som ild i tørt gress.

I videoen nedenfor kan du se mer av den spesielle dagen i både brudens og hennes lillebrors liv.

https://youtu.be/ixc9j_M4hvE