Foto: Twitter

Datteren forbys å passe på sin syke mamma – dør ensom og isolert etter 1 dag i karantene

Å miste noen man elsker gjør virkelig vondt.

Det finnes ingen smerte å sammenligne det med, siden en del av deg selv dør samtidifg.

Hvis man får sjansen til å ta et siste farvel og si et par ord kan det kanskje føles som en liten trøst, derfor har jeg vanskelig for å forstå hvor vanskelig det faktisk må være å ikke få denne sjansen.

Over alt på jorden vår sprer koronaviruset seg.

Hver dag kommer nye bekreftede tilfeller og hver dag forlater noen vår jord etter å ha blitt rammet av viruset.

Men i og med at flere personer også settes i karantene, oppstår også tilfeller der den som blir syk aldri får ta et farvel med familien sin.

Caroline Hopton visste at mammaen hennes var i koronakarantene, men at deres siste øyeblikk sammen ikke skulle være på dødsleiet, har forståelig nok såret henne enormt.

Coronavirus
Koronavirus har tatt livet av tusenvis av mennesker rundt om i verden. Foto: Wikipedia

Stoppet fra å si farvel

På sin Twitter har hun nå delt et bilde av sin elskede mamma som hadde et stort smil på bildet, men med et hjerteskjærende budskap.

«Korona stoppet meg fra å holde min kjære mammas hånd i sin siste stund i går kveld», skriver hun i innlegget og fortsetter:

«Hun døde ensom og isolert etter å ha blitt tatt inn tidlig lørdag. Hun ble plassert på isolat «i tilfelle». Det gjorde at hun mistet enda mer tid med familien. Hvor mange andre familier kommer til å gå gjennom samme sak?» skriver hun.

Dessverre er hun langt fra alene om dette.

Par døde med 2 timers mellomrom

I forrige uke døde et par som hadde vært gift i 60 år, med bare to timers mellomrom, som følge av korona.

Da fortalte parets sønn Luca Carrara at både hans mamma og hans pappa var innelåst, og hadde fått streng beskjed om å ikke ta imot besøk etter at de ble diagnostisert med viruset. Samtidig hadde begge høy feber, men ingen der kunne passe på dem.

«De døde ensomme, det er sånn viruset fungerer», sa sønnen, som sørger over at han aldri fikk ta farvel med sine foreldre.

«Dine elskede forlates ensomme, og du får ikke engang si hade, klemme dem, forsøke å trøste dem, eller i det hele tatt forsøke å roe dem med en hvit løgn om at «alt kommer til å gå bra», forteller Luca.

Å isoleres fra omverdenen og nære og kjære for å så dø ensom er ikke noe man ønsker noen. La oss oppfordre folk om å være forsiktige slik at koronasmitten ikke spres videre. Del gjerne.