Hardtarbeidende sykepleier sovner i frisørens stol – da oppdager frisøren skoene hennes og tar bilde raskt

Det å dra til frisørsalongen i ny og ne, er virkelig noe alle opptatte mødre burde unne seg. Med barn, jobb og andre plikter i hjemmet som stadig holder dem opptatte, så er det smart å finne noen timer i måneden hvor man kan sette seg ned og skjemme seg bort.

Da kvinnen i denne historien gikk inn i salongen tok frisøren seg tid til å lære sin kunde å kjenne.

Men det var det hun gjorde etterpå som fikk tusenvis av mennesker til å føle empati med mennesker som lever for å kunne hjelpe andre – men også tar seg tid til å passe på seg selv.

Frisøren la ut et Facebook-innlegg om en sykepleier for en tid tilbake og innlegget har allerede fått mer enn 20 000 visninger og jeg tror du kommer til å forstå hvorfor.

Ashley Bolling, eier av Captivate Saloon & Spa i Whitesburg, Kentucky, USA, ønsket en sykepleier velkommen til salongen hennes en vanlig dag. Sykepleieren kom fra et langt nattskift og sovnet med en gang hun satte seg i frisørstolen.

Det var da frisøren Ashley tittet på skoene hennes og begynte å fundere over hvordan denne personen som hun skulle fikse håret på var. Hvem var hun og hvorfor var hun så trøtt?

Foto: Facebook

Ashley tok et bilde av kvinnens sko og bestemte seg for å legge ut bildet på Facebook for å påminne mennesker om hverdagsheltene som vier sine liv til en sak, som gjør at andre får det bedre. Hun skrev:

«Jeg lurer på hvor mange mil som er gått i disse skoene. Jeg undrer over hva de har gått gjennom. Blod, svette, tårer? Ut og inn de utallige rommene til pasienter som hun bryr seg om? Jeg lurer på hvor mange timer de har fraktet henne og andre som henne rundt, samtidig som de har reddet livet til mennesker vi elsker og tilbudt en støttende hånd til de som har sett sine kjære gi opp håpet.  

Men da skoene lå i stolen og med telefonen i lommen, fikk jeg sjansen til å ta hånt om henne (selv om det bare var noen timer), og jeg følte meg beæret som kunne ta hånd om en så hardtarbeidende og inspirerende kvinne, som jeg er glad for å kunne kalle min venn.» 

Videre i innlegget fortsatte frisøren å uttrykke sin beundring for andre hverdagshelter, akkurat som hennes venn i frisørstolen.

Ashley fortalte også en annen historie om de samme skoene til The Kansas City Star:

Sykepleierens ektemann kom inn på salongen fordi deres datter hadde glemt treningsskoene sine og da tok hun av seg sine joggesko og gav de til datteren sin.

Hun forlot salongen i bare sokkelessen!

Ashley fortalte også at denne hardtarbeidende kvinnen til og med hadde kommet innom med litt frokost til dem begge, da hun passerte salongen en dag. Hun tenker alltid på andre.

Foto: Facebook

Sykepleiere arbeider så utrolig mye hardere enn det vi tror. Medfølelsen de viser er gull verdt for pasienter. Vi må også huske å være takknemlige for alle som jobber på sykehus og sykehjem, enten det er sykepleiere, leger, rengjøringspersonalet, eller de som jobber i kafeteriaen. De jobber også lange timer.  

Jeg elsker at dette innlegget har fått enormt med støtte. Denne hardtarbeidende sykepleieren fortjener all berømmelse hun kan få. 

Del gjerne dette videre for å vise andre at du støtter denne kvinnen og alle andre sykepleiere og helsefagarbeidere!

Exit mobile version