Foto: Shutterstock

Mamma henter sin 3 måneder gamle baby hos svigermor – raser når hun ser piercingen på jentas kropp

Jeg tror at alle kan være enige i at man aldri vil at noen andre skal ta seg friheter til å bestemme over ens barn. Så lenge barnet er umyndig eller ute av stand til å ta beslutninger på egen hånd, så er det foreldrene eller foresatte som avgjør hva som er best.

Dog har de fleste sikkert vært med på at noen legger seg opp i hvordan man oppdrar sine barn – svigerforeldre for eksempel. Hva denne mammaen ble utsatt for var dog litt verre enn å legge seg bort i.

En mamma vendte seg til sosiale medieforumet Reddit for å lufte sitt sinne på sin svigermor. Innlegget fikk masse kommentarer, og ble belyst av siden Café Mom som delte hendelsen.

Mammaen startet sitt innlegg slik: 

“Min manns familie og jeg har litt kulturelle forskjeller som har skapt problemer før. Jeg prøver å holde meg borte fra dem så mye jeg kan. Så lenge det ikke involverer mine barn (jeg har en sønn som er 4 og en datter som er 3 måneder).

Det er greit at de skjemmer bort barna og lignende. Men jeg har satt ned foten når de antyder at «kvinner skal ta vare på mennene», (hvilket min mann ikke er enig i, så derfor lever vi ikke etter dette i vårt hjem. Han vil ikke at våre barn skal oppdras sånn), og lignende aspekter».

Bebis
OBS: Illustrasjonsfoto. Foto: Shutterstock

Kvinnens svigermor hadde snakket om at man burde pierce ørene på den tre måneder gamle jenta. Jentas mamma hadde dog sagt nei til dette, da hun anså at det var upassende på en så liten baby.

Svigermor piercet babyens ører

Etter at svigermor hadde nevnt det første gangen og mammaen hadde sagt nei, så hadde hun passet barna flere ganger uten hendelser. Dette gjorde at mammaen ikke følte noe uro over at noe skulle skje, selv om hun visste at hun og svigermor hadde ulikt syn på ting.

Men så kom dagen da mammaen så at noe blinket i ørene på hennes tre måneder gamle jente. Svigermor hadde tatt med babyen for å pierce ørene bak mammaens rygg.

«Jeg vet at de ikke husker det, og det handlet ikke så mye om smerten. Mer at jeg ville at hun skulle få bestemme selv», forklarte mammaen.

Foto: Shutterstock

«Ja, hullet gror igjen, men jeg heller at hun får bestemme når eller hvis hun skal ta hull når hun er eldre», skriver mammaen.

Svigermor begrunnet sin handling med å si at hennes svigerinne piercet alle barna i familien, og at det var en tradisjon.

«Gikk bak ryggen din»

Mammaen var fullstendig rasende over at svigermor gjorde noe hun tydelig hadde sagt at hun ikke ville, hvilket gjorde at han vendte seg til sosiale medier for å lufte det.Det viste seg at hun ikke var alene om å mene at handlingen var uakseptabel.

«Svigermor gikk bak ryggen din da du uttrykkelig sa at du ikke vil at ditt barns ører skal pierces, hvilket ikke er greit», kommenterte en.

«Hvis man ikke kan stole på at hun følger dine enkle instruksjoner, så burde hun ikke få se dine barn», skrev en annen.

Hva mener du om dette? Del gjerne din mening i kommentarfeltet.