Foto: Shutterstock

Mann nekter gi bort ekstra sete til gravid kvinne på bussen – hennes klokkerene hevn hylles av tusenvis

Det finnes en uskreven regel som sier at man reiser seg på bussen for gravide kvinner og veldig gamle mennesker. Grunnen er enkel – disse menneskene har ofte større behov for avlastning enn andre. Så å gi fra seg en plass til de når det er fullt er snillt, men ikke noe man må.

De fleste av oss gjør det, men det er langt i fra alle som deler den empatien for andre mennesker. En mann i USA viste tydelig at han brydde seg lite om en høygravid kvinne på bussen. Heldigvis kontret hun med en klokkeren hevn som nå sprer seg som ild i tørt gress.

Avskum bør settes på plass og sånne person bør læres en lekse, om så den skal komme fra en høygravid kvinne.

En høygravid kvinne i USA opplevde noe som fikk topplokket til å koke. Etterpå ventilerte hun om hendelsen på forumet Reddit, for å se om folk mente hun hadde gått for langt.

Slik begynner kvinnen sitt innlegg, som er delt av Hrtwarming:

Foto: Shutterstock

«På onsdag gikk jeg på bussen som vanlig, men denne ganger var det bare ett ledig sete. Jeg går og skal sette meg, men ved siden av sitter en mann i sine fine forretningsklær, som sitter der med hånden på den tomme stolen (som for å hvile den?). Jeg sier «unnskyld meg» og ber han ta bort hånden så jeg kan sitte, men han sier til meg at stolen «er opptatt». Jeg spør av hvem, og han sier hånden sin.»

Tok opp to seter med vilje

«Jeg skal ikke lyve… Jeg begynte å le litt, men følte meg ikke så bra, så jeg ba han ta bort hånden så jeg kunne sitte. Men han nektet igjen, og folk begynte å stirre,» skriver den gravide kvinnen på Reddit.

Foto: Shutterstock

Hun fortsetter:

«Jeg sier til han at jeg er sliten og trenger å sitte, og han svarer og sier at min graviditet ikke er hans problem.»

«Jeg satte meg på hånden hans.»

«Jeg fikk nok på dette tidspunktet, bena mine stod i fyr og flamme og ryggen gjorde vondt så jeg satte meg ned på hånden hans. Han får panikk og prøver å få bort hånden samtidig som han skriker til meg. Han begynte så å krangle om hvor respektløs jeg var som gjorde denne upassende tingen, og i tillegg gjorde det offentlig. Jeg argumenterte tilbake, men så går han av bussen etter å ha sagt at jeg var upassende og respektløs. Alle stirrer på meg og jeg bare sitter der og kjenner litt skam over det som nettopp skjedde,» skriver kvinnen.

I en oppdatert versjon av innlegget på Reddit har kvinnen skrevet at hun fortalte om hendelsen til sin ektemann, og han mente hun hadde gått over streken.

Dette var dog ikke andre brukere på Reddit enige i, tvert om. Den kommende moren ble hyllet og hennes klokkerene hevn sprer seg som ild i tørt gress.

Hva syns du om dette? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet på Facebook for å se om andre er enige med deg.