Foto: Twitter

Mann tvinges å feire sin 101-årsdag alene i karantene – nå hjelper folk med å oppfylle hans eneste ønske

Den sosiale distanseringen som regjeringen oppfordrer påvirker manges humør, spesielt for de eldre som kjemper mot ensomhet i hverdagen.

Personer over 70 år som har en større risiko for å bli alvorlig syke, eller til og med dø av koronaviruset, anbefales å være hjemme og ikke ta imot besøk. Dette har gjort at mange eldre ikke får møtt sine nære på flere uker.

En 101-åring ved navn Owen satte seg selv i karantene etter regjeringens anbefalinger, men dette innebar at han selv ble tvunget til å avlyse noe han hadde sett frem til lenge – hans 101-årsdag.

Owen er en snill og glad mann, som hadde sett frem til å få feiret sin 101-årsdag sammen med mange nære og kjære, i en stor fest.

Karantene gjorde dog at han måtte feire bursdagen på motsatt måte – alene.

Hjelp til å gratulere 101-årigen Owen

En mann ved navn Mohana Safa, som jobber med menneskelige rettigheter, ville hjelpe Owen med å få den oppmerksomheten han fortjener, uten å samle mange mennesker.

På Owens bursdag publiserte Mohama et bilde av den 101 år gamle mannen som holder opp et skilt, der han oppfordrer folk til å gi ham 101 likerklikk, akkurat like mange år som han fyller.

Vil du være en av de som hjelper Owen med å få sine 101 likerklikk? Gratuler ham gjerne i kommentarfeltet på Facebook.