Morfaren får et løfte av barnebarnet (7) – 20 år senere banker noen på døra hans

Det er noe spesielt i forholdet mellom barnebarn og besteforeldre. Båndet starer ofte like tidlig som båndet mellom foreldrene og barnet.

For KC Shafer var forholdet med morfaren Charlie det viktigste i livet. Allerede som ung ga han et løfte til ham.

20 år senere gikk han opp trappa utenfor morfarens hus, banket på døra og fortalte at det var på tide å innfri løftet.

KC Schafer hadde en barndom som inneholdt en skilsmisse mellom foreldrene. Allerede da han var noen år gammel skilte foreldrene seg, og han bodde med moren sin i resten av barndommen.

Det var likevel en mannsperson i huset. Morfaren Charlie, som hadde pensjonert seg, bodde i huset til moren.

Bildekilde: Skärmdump/WDRB

Charlie og barnebarnet KC tilbrakte mange timer sammen. De dro på utflukter og gjorde andre aktiviteter. Charlie ble som en pappa nummer to.

– Jeg tilbrakte så mye td med han at han har formet meg til den mannen jeg er i dag, sier KC til Inside Edition.

Bildekilde: Skärmdump/WDRB

KC så veldig opp til morfaren, og en dag da han var sju år gammel kom han med et spørsmål som gjorde Charlie varm i hjertet. Den lille gutten fortalte at når han giftet seg ville han ha morfaren som forlover, noe Charlie ble glad for å høre, men ikke tenkte altfor mye på.

– Jeg tenkte bare at han dagdrømte og pratet. Jeg tenkte ikke så mye på det, sier han.

Bildekilde: Skärmdump/WDRB

Årene gikk og KC ble eldre. Han traff kvinnen i sitt liv, Sarah, og noen år senere bestemte de seg: De skulle gifte seg. Selv om KC var ung da han avga sitt løfte til morfaren visste han hva som skulle skje nå.

Han reiste til sitt forbilde og morfar, som nå var 90 år gammel, for å stille spørsmålet han lovde for 20 år siden.

Bildekilde: Youtube/Inside Edition

Charlie ble sjokkert, men takket ja til å bli barnebarnets forlover på den store dagen.

Den 15. april i år giftet Sarah og KC seg, og ved siden av stod morfaren som fikk være ved barnebarnets side på en av de største dagene i livet hans.

Bildekilde: Youtube/Inside Edition

Dette var virkelig en historie som gjorde med varm i hjertet, og jeg er så glad for at Charlie og KC fikk dele den store bryllupsdagen sammen på så nært hold.

Det viser familiekjærlighet fra sin beste side og i klippet under kan du se flere bilder fra da Charlie fikk æren av å være forlover i bryllupet.

Dette gjorde min dag mye bedre. Del gjerne artikkelen med vennene dine, slik at de også får lese om denne vakre historien om Charlie og KC.