Foto: Skjermdump (TV 2)

Christian Brennhovds ærlige ord om krangelen med Bahare Viken i Farmen kjendis

«Farmen kjendis» er endelig tilbake på TV 2. Denne gangen flytter tolv nye kjendiser inn på Li gård i Hedmark i den åttende sesongen av realityprogrammet. Én av årets deltakere er realityprofil Christian Brennhovd (25).

Årets programleder er Dorthe Skappel (61) som skal lose deltakerne gjennom slik man levde for hundre år siden – anno 1924.

Årets deltakere er: Anne-Kat. Hærland, Bahare Viken, Bjørg Thorhallsdottir, Cato Zahl Pedersen, Cristian Brennhovd, Daniel Franck, Egil Skurdal, Emilie Voe Nereng, Emma Ellingsen, Sander «Randulle» Austad Dale, Sondre «Sondrey» Mulongo Nystrøm og Unni Askeland.

I tillegg flytter tre deltakere inn på sidegården «Torpet kjendis», henholdsvis Vebjørn Selbekk, Dora Thorhallsdottir og Aleksander Sæterstøl.

Saken fortsetter etter bildet.

Årets deltakere er Anne-Kat. Hærland, Bahare Viken, Bjørg Thorhallsdottir, Cato Zahl Pedersen, Cristian Brennhovd, Daniel Franck, Egil Skurdal, Emilie Voe Nereng, Emma Ellingsen, Sander «Randulle» Austad Dale, Sondre «Sondrey» Mulongo Nystrøm og Unni Askeland. Foto: Anton Soggiu/ TV 2

Ville selv bli storbonde

Allerede i første episode tirsdag var det duket for et aldri så lite drama – denne gangen mellom Christian Brennhovd og Bahare Viken (30).

For nå aller første storbonde skal velges faller valget raskt på sistnevnte, noe som ikke falt i god jord hos Brennhovd.

I et intervju med Se og Hør kommer det imidlertid frem at også han ville melde seg som storbonde, men at han ikke turte. Viken var den første som meldte seg, men fikk ingen konkurranse. Valget var unnagjort relativt raskt.

Det er derfor en relativt misfornøyd Christian Brennhovd som tydelig markerer seg da de skal sette i gang med det første ukesoppdraget. I episoden uttrykker han blant annet at han nekter å jobbe om han ikke får være nede på brygga.

– Jeg turte ikke rekke opp hånden og proklamere at jeg hadde lyst på den rollen selv. Det var et eller annet som gjorde at jeg ble veldig irritert. I tillegg var jeg allerede på det tidspunktet veldig sulten, sier han til bladet.

Samtidig erkjenner Brennhovd at han aldri så på krangelen som noe kleint. Han er godt vandt med verre scener i skandaleprogrammet «Ex on the beach».

Saken fortsetter etter bildet.

Foto: Anton Soggiu/ TV 2

Blir verre

Christian Brennhovd forklarer at konflikten vokste utover uken, men at han ikke trodde han gikk så hardt ut som han ser i etterkant.

– Det smalt skikkelig én gang, og da begynte Bahare å gråte. Det bygget seg opp, mens det var mange andre småting som gjorde meg irritert. Det skjedde mye greier. Jeg tror nok jeg kommer dårligere ut av dette enn hva tilfellet var da jeg deltok i «71 grader nord», for å si det sånn.

Han har i etterkant bedt om unnskyldning for hendelsene inne på gården.

Viken på sin side synes krangelen var svært ubehagelig.

– Jeg har aldri kjent på de følelsene, jeg har aldri kranglet med en venn. Bare mamma innimellom. Det føltes frustrerende, og man står i et dilemma hvor man lurer på om man skal stå i det eller skåne seg selv og droppe det. Jeg gikk i forsvarsposisjon og unngikk samtalen fordi jeg ikke ville det skulle blusse litt mer opp, sier Viken til Se og Hør.

Ny programleder

Som nevnt er det Dorthe Skappel som fikk tilbud om å bli arvtageren til «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (28). Et program Skappel selv har vært deltaker i.

Da hun i fjor sommer skulle gå inn i den nye programleder-rollen hadde hun gjort seg noen tanker om hvordan hun ville gjøre det.

– Da jeg var deltaker selv – all ære til Tiril for den jobben hun gjorde – men jeg følte henne veldig som en «outsider». Jeg skulle ønske hun oftere var på vårt lag. Så mitt ønske da jeg gikk inn som programleder her var å være der for deltakerne, forklarer hun og utrykker et ønske om at deltakerne skal se på henne som en støttende ressurs.

Saken fortsetter etter bildet.

Foto: Anton Soggiu/ TV 2

Hun har også takket nei til klær og stylister. For å gjøre seg klar til innspilling tok hun et dypdykk i klesskapet for å finne en 25 år gammel genser.

På «Farmen kjendis» vil hun derfor fremstå ganske så naturlig.

Det eneste hun ba om var en god regnfrakk og skikkelige støvler, har hun sagt i et intervju med Se og Hør.

Så var årets eventyr i gang. Vi gleder oss til å følge utviklingen. Bra dere har skvære opp nå.

LES OGSÅ:

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev