FOTO: Espen Solli / TV 2

Etter at drømmen om semifinale ble sann: Jørgines klare beskjed til Victor og Aleksander

Lørdag kveld måtte Emilie Nereng forlate Skal vi danse – bare en uke før semifinalen. Fire par ble til tre. Nå er det Victor Sotberg, Aleksander Hetland og Jørgine Massa Vasstrand som skal kjempe om en plass i finalen. Til slutt skal en av dem gå av med seieren.

FOTO: Espen Solli / TV 2

Jørgine møter Victor og Aleksander i semifinale

Det var både tårer og jubel i Skal vi danse denne lørdagen. Emilie Nereng måtte forlate konkurransen, noe som selvfølgelig var surt med tanke på hvor kort tid det er igjen til den store finalen.

Victor, Aleksander og Jørgine kunne derimot juble. De skal møtes i semifinale.

Etter lørdagens sending har flere av deltakerne lagt ut innlegg på Instagram, både for å takke for stemmer, for å fortelle om lykkerusen og for å gi fans og følgere et innblikk i hva som skjer videre.

Jørgine har i kjent stil lagt ut noen bilder fra lørdagen, og hun kommer også med en klar beskjed til sine to «motstandere» Victor og Aleksander.

– Ekstremt lykkelig

«JEG ER EKSTREMT LYKKELIG!!❤️SEMIFINALE HERE WE COME🚀 Til alle dere som har stemt oss hit… plis ikke slutt med det, og tusen tusen hjertelig takk!! @jrgnnilsen danseklippen min!🙌🏽Du er så utrolig dyktig!! @meretelingjaerde du var helt rå i går!! Jeg er så takknemlig💘Og gratulerer til skjønne @victorsotberg og supermann @alex_hetland 🥰 Gleder meg til å ta fatt på en ny uke sammen dere❤️», skriver Jørgine sammen med herlige bilder fra lørdagens sending.

Og dommer Merete Lingjærde har svart Jørgine: «Takk for superuke.med dere to! Stas å få stå på parketten med deg og lykke til alle semifinalister❤️ @funkygine @alex_hetland @victorsotberg«

KLARE FOR SEMIFINALE: Victor Sotberg, Aleksander Hetland og Jørgine Massa Vasstrand skal kjempe om plass i finalen. FOTO: Espen Solli / TV 2

LES OGSÅ: Trond Harr mener Jørgine og Jørgen bør vinne Skal vi danse 2019

Herlig å se Jørgine omtaler sine konkurrenter som både «skjønne» og «supermann». Det blir en vanvittig spennende semifinale hvor alt kan skje!

Hvem skal du heie på? Kommenter under artikkelen på Facebook!

Og trykk gjerne på deleknappen!