Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix

Etter suksessen med Hetland: Egor Filipenkos overraskende beskjed om neste sesong av Skal vi danse

En forrykende Skal vi danse-sesong var over forrige lørdag. Det var til slutt Aleksander Hetland som fikk pokalen. Jørgine Massa Vasstrand kom på andreplass.

Det har vært noe ekstra spesielt med årets Skal vi danse-sesong. Mange har påpekt at det har vært den beste noensinne, og mange har kommentert det skyhøye nivået. Deltagerne har nærmest vært i sorg etter at det hele var over – de fikk et eksepsjonelt godt forhold i år.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Også dommerpanelet, bestående av Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson, har uttalt at de synes det er vemodig at det er over for denne gang. Merete Lingjærde sa under finalen at hun trodde de måtte gå i terapi alle mann, etter finalesendingens slutt.

Egor Fillipenko har i årets Skal vi danse-sesong utmerket seg litt ekstra. Han danset nemlig tango sammen med Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya – og duoen dominerte virkelig på dansegulvet. Overskriftene var mange, kommentarene rant inn og folk var nærmest målløse. De fikk full pott for denne dansen.

FOTO: Espen Solli / TV 2

Egors ord om neste år

Nå deler Egor Filipenko noen overraskende ord på Instagram, om neste sesong av Skal vi danse.

«🔥🔥🔥 @nadyakhamitskaya @alex_hetland gleder meg til sesong 16 allerede! 🕺🏽🕺🏽», skriver Egor. Sammen med et bilde:

Bildet har fått mange likerklikk, og flere har også valgt å kommentere.

«Vil se deg masse på gulvet neste år altså 💖 Du vil alltid være min favoritt proffdanser 💖 Gleder meg til neste sesong 💖», skriver en.

Per nå har ikke TV 2 hverken bekreftet eller avkreftet at det blir en sesong 16 av Skal vi danse, men med tanke på årets utrolige seer-tall (over 900 000 så Aleksander Hetland vinne), er sannsynligheten stor for at vi får et gjensyn med det herlige danseprogrammet.

Og det kan se ut som om Egor Fillipenko er fast bestemt på å være med – både som dommer og på gulvet!

Vi krysser fingrene for at det blir en ny sesong av Skal vi danse neste år! Og som det ble kommentert: Vi vil gjerne se Egor Filipenko masse på dansegulvet.

Del artikkelen videre hvis du er enig, og legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om årets Skal vi danse-sesong!