Jakten på kjærligheten-bonden Erlend avslører store livsendringen: «Ble lei»

TV-programmet «Jakten på kjærligheten» er superpopulært her i Norge og har allerede rullet over skjermen i flere år med forskjellige programledere opp gjennom.

Jan Thomas er programleder for årets «Jakten på kjærligheten» som hadde premiere denne uken.

Det å finne kjærligheten på TV-skjermen er dog ikke noe 56-åringen er helt ukjent med. Han fant nemlig sin utkårede Harlem Alexander i sitt eget program, «Jan Thomas søker drømmeprinsen.»

I det som blir den 20. sesongen av det populære programmet er det bøndene Sigrid Tolsby (30), Thomas Steen (47), Erlend Christoffersen (40) og Martin Amundrød (36) som skal forsøke å finne den store kjærligheten.

I det som blir den 20. sesongen av det populære programmet er det bøndene Sigrid Tolsby (30), Thomas Steen (47), Erlend Christoffersen (40) og Martin Amundrød (36) som skal forsøke å finne den store kjærligheten. Foto: TV 2

Jakten på kjærligheten-bonden Erlend leter etter drømmedama

Øko-bonden Erlend Christoffersen (40) er en av bøndene.

Christoffersen som har vært singel siden 2018 kunne fortelle til TV 2 at han gikk lei livet i storbyen hvor han jobbet som businessmann.

Med stor interesse for dyrevelferd og omtanke for jorda, pakket han derfor kofferten en dag og flyttet til gårds. Han hadde null erfaring fra før med å drive gård, det skremte han dog ikke.

– Jeg fikk etter hvert nok av å sitte foran skjerm. Jeg har stort sett jobbet med virtuelle produkter, og da ville jeg gjøre noe håndfast, være ute, bruke kroppen og produsere noe som er viktig. Matproduksjon kommer man ikke utenom – det vil vi alltid ha behov for.

Han søker etter en partner han kan ta med seg på dette gårdseventyret han selv gikk inn i for et par år siden.

– Jeg ser etter en som har samme visjon og drøm om et landlig liv med selvforsyning, landbruk og dyrehold på naturens premisser. Og en som vil være med på å utvikle denne drømmen videre, sa Christoffersen til TV 2 tidligere i år på spørsmålet om hva slags verdier han leter etter i en kjæreste.

Businessmannen som ble bonde på heltid

Det var stor overgang å gå fra storbylivet til å leve på gård, men skal vi tolke Christoffersen rett har det også vært en drøm som har gått i oppfyllelse.

Se og Hør kan avsløre at bondens fortid som businessmann fikk stor suksess i byer som Berlin og San Fransisco. Bladet opplyser at bonden er god for en formue på svimlende 423 millioner kroner.

Med nok av penger på bankkontoen gikk han lei av jobben hvor han markedsførte diverse apper. Og etter en lengre tid i utlandet vendte han derfor snuta hjem igjen til Norge, klar for å finne drømmedama.

Artikkelen fortsetter under bildet.

erlend-christoffersen
Erlend Christoffersen vil finne kjærligheten. Foto: Espen Solli

– Ble lei

Den store livsendringen var godt gjennomtenkt kan han selv røpe.

– Jeg ble lei forretningslivet jeg var i, og følte at det ikke ga noen mening, sier 40-åringen til Se og Hør.

Han legger til:

– Så da tok jeg et skritt tilbake og tenkte over hva det er jeg faktisk liker å gjøre. Og det vet jeg jo – det er å være ute, jobbe med kroppen og praktiske oppgaver.

Videre røper Christoffersen at tanken om å delta i «Jakten» har fristet lenge, og at han nå endelig kan være med.

Erlend Christoffersen Foto: Espen Solli

Dette blir spennende å følge med på! Masse lykke til med kjærligheten, Erlend!

Lik gjerne dette innlegget på Facebook-siden vår og husk å følge oss for flere nyheter.