Mads Hansen blir Farmen-programleder

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Den tidligere fotballspilleren og VGTV-profilen, Mads Hansen (36), ser frem til å lede et av Norges mest populære programmer. TV 2 avslører den nye programlederen onsdag formiddag.

36-åringen tar over stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav (41), som meddelte at han var klar for nye utfordringer i februar.

Hansen meddeler at han selv er en stor fan av «Farmen» og at familiefaren er smigret over å få jobbe som programleder i et så prestisjefylt program.

«Det kommer vel neppe som noen overraskelse på noen at jeg er den nye programlederen for Farmen! Men spøk til side: Dette er en av de mest prestisjefylte TV-jobbene i Norge. Jeg har sett utallige timer med Farmen opp gjennom årene, og jeg er veldig stolt og smigret over å få denne muligheten. De som forventer en Gaute 2.0 blir nok skuffet, for det er viktig for meg å beholde min egen personlighet oppi alt dette», sier Mads Hansen til TV 2.

Hansen er en kjent profil for mange, særlig for den yngre generasjonen. Han jobber i «Spårtsklubben» på VGTV, med Jon Martin Henriksen, Erik Follestad og Ida Fladen, i tillegg til å være kjent for sine kamper mot influencere i sosiale medier.

La oss gratulere Mads Hansen med den nye jobben! Lykke til!

TV 2 meddeler at Tiril Sjåstad Christiansen (25) vil fortsette å være programleder for «Farmen Kjendis».

Exit mobile version