Seerne raser mot Farmen: TV2s beskjed til sterke kritikken

TV 2-programmet «Farmen» er nå inne i sin 19. sesong på TV 2 med programleder Niklas Silseth Baarli i spissen. Denne gangen har 14 deltakere flyttet inn på Fredheim gård i Søgne.

«Gått ut på dato»

Det er mange som reagerer på denne sesongen av «Farmen» – kanskje spesielt i år når TV 2 har valgt å gjøre noen endringer i programmet.

Vi i Newsner spurte nylig våre lesere på Facebook om hva de synes om årets «Farmen» så langt – og det engasjerte.

I kommentarfeltet har det tikket inn over 100 kommentarer fra dedikerte følgere. Det er mange blandede meninger om de nye endringene og mange peker på at programmet har blitt litt «barnslig». Andre reagerer på klærne til deltakerne.

«Hvem gikk med bikini for 100 år siden? Skal du 100 år tilbake må dere bruke klær som passer til den tida», skriver en.

«Dessverre har farmen og mange andre TV2 programmer gått ut på dato, så heldigvis er det annet å se på», skriver en annen.

Andre syntes det er bra konseptet forandrer seg med tiden.

«Veldig bra. Flott at det er noe nytt i år. Gleder meg til hver episode», skriver en person.

TV2: – Naturlig at man blir overrasket

TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl svarer på kritikken.

Dahl forteller til Newsner at han skjønner at folk reagerer på endringene i programmet, ettersom det har gått på skjermen i mange år.

– I år gjør vi store endringer i hele Farmen-universet for å gi seerne en enda bedre TV-opplevelse. For de som har fulgt Farmen tett i mange år, er det naturlig at man blir overrasket over uventede endringer i konseptet. 

Følger du med på «Farmen»? Hva tenker du om årets sesong.

Del gjerne denne artikkelen på Facebook!