Foto: Berit Roald / NTB scanpix

«Skal vi danse»-dommerens utsagn fikk uventet oppmerksomhet

I premieren av «Skal vi danse» kom dommer Merete Lingjærde med et utsagn hun raskt angret på.

Sesong 15 av «Skal vi danse» hadde premiere lørdag. Sesongens dommere er Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson. I starten av programmet konfronterte Lingjærde programlederne Katrine Moholt og Anders Hoff om at hun hadde blitt singel. Det stemmer ikke helt.

Programleder Katrine Moholt (t.v sammen med årets deltakere det TV-2-sendte tv-programmet Skal vi danse : Bahareh Letnes, Per Sandberg, Isabel Raad, Sandra Borch, Victor Sotberg, Christian Strand, Jan Tore Kjær, Emilie Nereng, Adrian Sellevoll og Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine. Dansere og dommere er Anders Hoff, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Trine Dehli Cleve. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Singel lenge

Overfor Dagbladet avslørte Lingjærde halvveis i programmet at uttalelsen ikke stemte helt.

– Jeg vet ikke helt hvorfor jeg sa det, jeg snakker før jeg tenker noen ganger. Jeg angret ganske fort på det. Det var på ingen måte et forsøk på en kontaktannonse, forteller hun til Dagbladet.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

«Skal vi danse»-dommeren har vært singel i flere år, men har hatt en flørt fra tid til annen. Tross dette er det ingenting som har ført til et fast forhold. Den travle kvinnen har mye å gjøre for tiden, og forteller til avisen at hun ikke aktivt leter etter en å dele kjærligheten med. Det er kanskje ikke så rart, ettersom hun er både dommer i danseprogrammet, dosent og programansvarlig for jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo og initiativtaker og kunstnerisk leder for Oslo Danse Ensemble.

Selv om hun er for travel til å lete etter kjærligheten, det skal ikke stå på tilbud fra friere.

– Jeg sjekket akkurat mobilen min, og der har det rullet inn både venneforespørsler og meldinger fra menn. Det var ikke meningen at min lille spøk skulle bli til noe så personlig, forteller hun videre til Dagbladet i pausen av første episode.

Det er fint at Merete fokuserer på seg selv og sin tilværelse. Vi heier på deg! 

Ønsker du å lese flere nyheter fra underholdningslivet? Legg gjerne igjen en kommentar.