Foto: Marit Hommedal / NTB

Helt slutt for Senkveld

Lenge har det vært stor usikkerhet knyttet til hva som skal skje med TV 2-programmet «Senkveld» etter sesongen som nå er i gang.

I februar kom sjokkbeskjeden om at Stian Blipp skulle slutte som programleder for programmet.

Kort tid etter at dette ble kjent, begynte debatten og spekulasjonene. Skulle Helene Olafsen fortsette alene? Ville hun få en ny makker? Skulle kjæresten, Jørgen Nilsen, ta over etter Stian Blipp?

Spørsmålene har vært mange, og svarene få, men i dag kom beskjeden om at Senkveld er helt ferdig. Programmet fortsetter ikke når Stian Blipp takker for seg.

Det aller siste programmet skal sendes fredag 21. mai, melder TV 2.

– Det har vært mange bærebjelker i TV 2s sendeskjema gjennom kanalens historie. Senkveld har vært et av de aller største, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Skal prioritere annerledes

TV 2 forteller samtidig at kanalen nå skal prioritere annerledes i tiden som kommer.

– Alle gode ting kommer til en slutt. Det gjelder også for Senkveld som har gitt oss to tiår med gode opplevelser. Programmet har betydd svært mye for seerne og gjort en enorm jobb for TV 2. Nå går vi mot nye tider og må vende blikket framover. Vi skal fornye oss og TV 2 må derfor prioritere annerledes. Når vi nå velger å takke av en av TV 2s viktigste programserier de siste 20 årene, så stopper vi mens programmet fortsatt er en suksess, sier Haldorsen.

Det gjenstår nå seks programmer, før Senkveld er helt over.

TV 2 melder at seerne skal få noen fantastiske siste programmer, og at Senkveld «skal gi seg på topp».

Hva synes du om dette?

Kommer du til å savne Senkveld?

Bruk kommentarfeltet under artikkelen til å si din mening.