Tidligere Skal vi danse-legende avslører hvem han mener bør vinne – er ikke i tvil

Spenningen er til å ta og føle på: I kveld er det kvartfinale i Skal vi danse. Fire par skal bli til tre, og deretter skal det avgjøres hvem som møter hverandre i finalen.

Victor Sotberg, Aleksander Hetland, Jørgine Massa Vasstrand og Emilie Nereng er kjendisene som står igjen. De vil det like mye – alle vil til finalen, alle vil vinne.

Høyt nivå i årets sesong

Uke etter uke har det vært utallige treningstimer, blod, svette og tårer. De har kjempet, de har gitt alt, de har imponert og noen har innimellom tråkket feil.

Dommerne Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson har gitt poeng, kritisert, gitt ros, tips og råd. De har vært både enige og uenige – de har diskutert og kranglet – de har også påpekt at årets sesong holder et veldig høyt nivå.

Så hvem går av med seieren? Det er fremdeles noen uker igjen før vi får svaret på det, men en gammel «Skal vi danse-legende» mener det er enkelt å svare på.

DOMMERPANELET I 2006: Trine Dehli Cleve (f.v.), Tor M. Fløysvik, Anita Langset og Trond Harr. Foto: Morten Holm / SCANPIX

Klar tale fra Trond Harr

75 år gamle Trond Harr har tidligere vært dommer i Skal vi danse. Han var en folkekjær dommer som alltid hadde poengtavla klar og som stadig serverte både lovord og gullkorn.

Ifølge TV 2 har han ikke gitt seg helt som «dommer». Hver lørdag sitter han klar for å få med seg Skal vi danse på tv, og notatboka ligger klar så han kan ta notater fra dansene. Trond Harr har en klar mening om hvem som bør vinne – han er ikke i tvil:

– Jørgine og Jørgen. De leverer solide saker, jeg må nok si det. Danselæreren er så god, og det hjelper. De rene linjene, de er trofaste mot danseteknikken. De kunne gjort det bra i internasjonale stevner, om de droppet noen av løftene, uttaler Trond Harr til TV 2.

Samtidig nevner han at det er et høyt nivå i år – og han avslører at han har Nadya og Aleksander som favoritter til andreplassen.

Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix

Er du enig med Trond Harr? Er det Jørgine og Jørgen som bør vinne Skal vi danse 2019? Og bør Aleksander og Nadya komme på andreplass? Bruk kommentarfeltet under artikkelen på Facebook til å si din mening!

Del gjerne artikkelen videre også, så flere får sjansen til å skrive ned hvem de tror vinner.

Exit mobile version