Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix

Trist beskjed for Skal vi danse-paret – etter marerittskaden

Det ser ut som om Emilie Nereng og Santino Mirenna allerede har fått et godt vennskap – det så man enda tydeligere på lørdag da Santino ble skadet.

Skuldra gikk ut av ledd etter et løft i dansen de fremførte, og Santino ble sendt av parketten. Programleder Katrine Moholt ba ham om å gå ut, for å få hjelp.

Deretter ble han sendt med ambulanse til legevakta.

Får ny partner

Santino oppdaterte i helgen Instagram med et bilde fra legevakten. Han takket da for støtten og ga en oppdatering om hvordan det gikk ham.

TV 2 skrev at at Emilie Nereng hadde fått en vikar som dansepartner, Ivo steppet inn for Santino.

Nereng holdt likevel fast ved at det er hun og Santino som gjelder.

Planen var først at Santino bare skulle ta det rolig i en kort periode, men nå har det dukket opp en ny beskjed. Det blir forandringer.

Emilie Nereng og Santino Mirenna. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix

Uteblir til lørdag

Emilie Nereng gjestet til morgen i dag God Morgen Norge, og der fortalte hun at «vikaren» Ivo Havranek blir hennes dansepartner en stund fremover. Fremdeles «midlertidig», men Santino kan ikke delta i konkurransen førstkommende lørdag.

Han skal likevel stå for koreografi.

– Planen er at han skal være med på trening og lage koreografi, og at jeg danser med Ivo, men at Santinos ideer fortsatt skal være med og at han kommer tilbake igjen så fort han er klar, forteller hun i God Morgen Norge i dag.

Emilie Nereng og Santino Mirenna. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix

Blir borte minst ni dager

Santino Mirenna har fått den nokså kjipe beskjeden om at han ikke kan får lov til å bevege skuldra på minst ni dager.

– Han skal ta MR og sjekke at alt annet er i orden, og hvis det er det så kan det jo hende at han kommer raskt tilbake igjen. Men – hvis ikke kan det ta lang tid. Han er fremdeles dansepartneren min, så det er jo det som holder motet oppe, at han kan komme raskt tilbake igjen og danse med meg, sier Nereng.

Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix

Uff, dette var triste nyheter. Nå krysser vi fingrene for at Santino kommer raskt tilbake, og at Emilie og Ivo klarer seg så lenge.

Gi gjerne en tommel opp for å ønske lykke til og et hjerte i kommentarfeltet for å si god bedring til Santino.

Del artikkelen videre om du setter pris på nyheter om Skal vi danse!