Den ukjente drikken kan fjerne unødvendige kilo og rense kroppen – med 4 ingredienser alle har hjemme

Tykktarmen har en viktig funksjon i kroppen, den skal rense ut avfallsstoffer. Men for at tarmen hele tiden skal fungere som vi vil er det viktig å rense den innimellom. Å «avgifte» tarmen kan dessuten før til at man mister unødvendige kilo, samtidig som kroppen får hjelp til å fungere på beste måte igjen. Med en spesiallaget drikke kan man gjøre sitt for å forbedre denne renseprosessen.

Selv om tykktarmen ikke alene er ansvarlig for fordøyelsen, spiller den en viktig rolle for at kroppen skal fungere så bra som mulig. Tarmen hjelper daglig kroppen med å fjerne avfallsstoffer og avføring, men oppgaven innebærer også at mengder med avfallsstoffer kan bli værende i tykktarmen.

Med et overskudd av feil produkter øker risikoen for forstyrrelser og forhindrer tarmen i å fungere som den skal. Mange av våre matvarer er fulle av kjemikalier og forurensninger, som i det lange løp kan forårsake muskel- og leddsmerte, tretthet eller magesmerter på grunn av tykktarmsproblemer.

Husmorstriks

Derfor er det smart å regelmessig prøve å rense tykktarmen for avfallsstoffer. Ved hjelp av et husmorstriks kan man hjelpe kroppen med å fjerne unødvendige kilo:

Drikken inneholder:

  • 2 spiseskjeer lønnesirup
  • 1 presset sitron
  • ½ teskje cayennepepper
  • 3 dl vann

Man blander sammen ingrediensene og drikker den fire ganger om dagen i to uker. Det kan blant annet til å hjelpe kroppen med renseprosessen, hjelpe fordøyelsen og ikke minst forbedre tykktarmens funksjon.

Viktigt å drikke vann

Utover husmorstrikset er det viktig å drikke mye vann, spise sunt, og selvfølgelig mosjonere regelmessig.

Jag kommer definitivt til å teste dette trikset for å rense ut avfallsstoffer i kroppen. Del gjerne oppskriften med vennene dine så flere får sjansen til å prøve det ut!

Kilder:
Healthy Food House
Steg För Hälsa