Alexander Rybaks nye beskjed etter den vonde tiden – med klart Melodi Grand Prix-budskap

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Det er bare noen dager siden 33 år gamle Alexander Rybak kom med den triste beskjeden til sine fans på sosiale medier om at han har en forferdelig tøff måned.

«Heeyy. Hvordan er ditt 2020 så langt? For meg har det vært den vanskeligste måneden i livet mitt, og jeg vil fortelle hvorfor i kommentarene under», skrev Alexander Rybak sammen med et par bilder av seg selv på Instagram.

Han delte innlegget onsdag. Fredag ettermiddag deler han ett nytt innlegg fra Instagram.

Klart MGP-budskap

I innlegget skriver han om den kommende del-finalen i Melodi Grand Prix kommende lørdag, hvor han avslører hvem han har sett seg ut som favoritten.

Lørdag holdes nemlig den fjerde delfinalen, hvor dette er artistene fra Vestlandet som skal i ilden; Nordic Tenors, Oda Loves You, Hege Bjerk og Magnus Bokn.

Av disse er Magnus Bokn tydeligvis Rybaks store favoritt, da han skriver disse ordene fredag ettermiddag, 31. januar.

«Magnus, det er morsomt hvordan “Over The Sea” er lydsporet for mine håp og drømmer i disse dager.❤️ @jowstmusic er en fantastisk komponist, og din vakre stemme fortjener å bli hørt over hele Europa. Jeg har æren av å ha 🎻 min på sangen din, og jeg vil mentalt støtte deg i morgen! Skal stemme påræ azz», skriver Rybak på Instagram.

Trykk på pilen til høyre på Instagram-innlegget for å se MGP-deltakeren i innlegget under.

Delfinalen i Melodi Grand Prix på Vestlandet vises på NRK klokka 19.50 lørdag og er den siste delfinalen av totalt fire.

Les også: Elisabeth Andreassen ikke til å kjenne igjen på nytt bilde

Ikke svart på forrige innlegg

Når det kommer til Rybaks innlegg for to dager siden, hvor han skrev om den vonde perioden – så har enda ikke forklart nøyaktig hvorfor han har hatt det så vondt i januar.

Vi sender vår trøst og støtte til Alexander Rybak – og håper at fortsettelsen på 2020 blir mye bedre.

Legg gjerne igjen et hjerte i kommentarfeltet under, eller skriv en varm hilsen. Når man er nede hjelper det alltid at mennesker rundt viser at de bryr seg. Det kan aldri bli nok eller for mye kjærlighet og omtanke!

Trenger du noen å snakke med? Bruk Mental Helses døgnåpne hjelpetelefon: 116 123 (Les mer på nettsiden til Mental Helse).

Exit mobile version