Foto: Heiko Junge / NTB

Anita Hegerland i sorg – de rørende ordene etter triste dødsfallet

Onsdag kom den triste nyheten om at Elsa Lystad er død, 93 år gammel.

Det meldte NRK.

– Min mor sovnet stille inn i går kveld. Det var veldig fredfullt, det hele var over på to timer, og familien var til stede. Det var en fin utgang på et langt liv, bekrefter sønnen Hallvard Szemes overfor kanalen.

Hun var kjent for sine sentrale roller i norsk teater, TV og radio. Gjennombruddet fikk hun midt på 1960-tallet.

Siden den gang har skuespiller-legenden i over 50 år hatt en lang karriere bak seg, og har underholdt oss i en mannsalder.

– Hun vil bli husket som en som spredte både glede, latter og alvor. Vi bærer med oss de gode minnene. Hun har gjort et uutslettelig inntrykk både på oss og veldig mange andre, sier sønnen til kanalen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Anita Hegerlands ord til Elsa Lystad

Anita Hegerland er et velkjent navn for de fleste her i Norge.

Hun har vært i underholdningsbransjen i store deler av livet sitt.

Nå deler hun sine rørende ord til den nyliv avdøde Elsa Lystad.

I et innlegg på Instagram skriver Hegerland:

«Hvil i fred kjære Elsa. Du var en av de største, du var unik. Du var så gnistrende god. En hederskvinne. En skuespillerinne som behersket alle roller med et sjeldent nærvær,med en magisk utstråling og innlevelse. En varm og herlig kvinne, som du kunne snakke med om alt.

«Jeg har fantastiske minner sammen med deg fra sommeren 1982 da du spilte moren min i den norske kultfilmen «Deilig er Fjorden». Du tok imot meg med åpne armer, du var så inderlig god og jordnær. Du møtte meg og dine medmennesker med en sjelden varme og herlig humor, også privat.

«Jeg har aldri ledd så mye som den sommeren der under filminnspillingen med deg og Rolv Wesenlund, som spilte min far. Dere to hadde et veldig godt vennskap og en strålende kjemi sammen på lerretet. Nå møtes dere igjen i himmelen, der begynner det å bli mange nå. Min dypeste medfølelse og kondolanse til din nærmeste familie, kjære kollegaer, venner og mange fans. Du vil bli veldig savnet, av veldig mange kjære Elsa. Hvil i lys, kjærlighet og fred.»

Her kan du se innlegget:

Hvil i fred, Elsa Lystad.

Del gjerne denne artikkelen videre med dine venner.

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev