«Mesternes mester» har offentliggjort deltakerne for neste sesong

Emil Hegle Svendsen (34) er en av deltakerne som skal delta på neste sesong av «Mesternes mester».

I år spilles Mesternes mester inn i Kroatia, skriver Dagbladet, hvor ti deltakere skal kjempe om den prestisjetunge tittelen «Mesternes mester».

En av deltakerne som skal delta på «Mesternes mester» er tidligere skiskytter, Emil Hegle Svendsen. Trønderen slo gjennom i verdenscupen i svært ung alder og var med å prege skiskyttersporten i over ti år. 34-åringen offentliggjorde at han kom til å legge skiene og geværet på hylla etter endt sesong i fjor.

Hegle Svendsen vant fire OL-gull, 12 VM-gull og 37 verdenscupseire i løpet av karrieren.

Men det blir ingen lett oppgave for Hegle Svendsen å vinne neste sesong av «Mesternes mester», for det er mange store idrettsnavn som skal delta kommende sesong.

Margaret Knutsson Aase (31) Kampsport

Programleder Dag Erik Pedersen er tydelig begeistret over deltakerne som skal delta i sesongens utgave av «Mesternes mester». Programmet kommer til å vises på NRK vinteren 2020. Vinneren kåres som regel i begynnelsen av mars.

– Jeg kan ikke huske at vi har samlet vinnere av så enormt mange NM-, OL-, EM- og VM-medaljer og andre gjeve trofeer på ett brett noen gang, sier programlederen Dag Erik Pedersen i en pressemelding, ifølge VG.

Nervepirrende seier forrige sesong

Forrige sesong vant Pål Anders Ullevålseter (50) «Mesternes mester» etter en nervepirrende finale, hvor han slo Karoline Dyre Breivang i finalen.