Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya Skal vi danse - program 2 Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer. (Innfelt bilde: Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix)

Avslører hvem som blir Aleksander Hetlands «nye» dansepartner i «Skal vi danse»

Det begynner virkelig å bli spennende i «Skal vi danse» for tiden. Vi er inne i den 15. sesongen av den populære dansekonkurransen, som blir vist lørdag kveld på TV 2.

Forrige uke var det journalist og skuespiller Christian Strand som måtte takke for seg, som betyr at det bare er fire dansepar igjen:

Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya
Victor Sotberg og Rikke Lund
Emilie Nereng og Santino Mirenna
Jørgine Massa Vasstrand og Jørgen Nilsen

Dommernes uke

Den kommende konkurransen er «dommernes uke», som betyr at hver av de fire dommerne skal delta i én dans med hvert av de fire parene, og trene paret i kveldens andre dans.

Aleksander Hetland og hans partner Nadya Khamitskaya får altså en helt ny dansepartner kommende lørdag – som blir Egor Filipenko, skriver TV 2 i en pressemelding.

«De skal danse dommerdans med Egor Filipenko. Dette blir en tango til
2WEIs versjon av Deep Purple-klassikeren «Smoke On The Water», skriver TV 2.

Emilie Nereng og Santino danner en trio med Tore Petterson, mens Victor Sotberg og Rikke Lund teamer opp med Trine Dehli Cleve. Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen kommer dermed til å danse med Merete Lingjærde.

Bergen 20190822. Trine Dehli Cleve(tv), Egor Filipenko og Merete LingjÊrde, dommerne i ,Skal vi danse, p TV2s høstlansering 2019. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Det blir spennende å se hvem som kommer til semifinalen!

Et av parene kommer til å ryke på lørdag, hvem tror du det blir? Og hvem av dommerene har den beste dansefoten tror du?