Foto: Instagram

Beskjeden om Rønneberg og kona som får alle til å juble: «Veldig, veldig hyggelig»

Harald Rønneberg har vært en av Norges store favoritt-programledere i mange år. Han og Thomas Numme underholdt hele befolkningen hver fredag i 15 år, med programmet «Senkveld med Thomas og Harald.»

Etter at programlederne gav seg med Senkveld i 2015 har Rønneberg hatt muligheten til å utforske andre jobber og hobbyer som han har ønsket å gjennomføre.

Et av Rønnebergs store prosjekter etter Senkveld har vært å «utvikle og designe hytter for salg», noe 46-åringen delte for følgerne sine på Instagram forrige vinter.

Dro på Truls Svendsen-show

Torsdag kveld hadde i alle fall Rønneberg og kona, Sølvi Haugland, tatt seg barnefri for å kose seg med Truls Svendsens nye standup-show, «Fra A til Å», som går på Latter i Oslo.

Rønneberg og Svendsen ble kjent de de studerte på BI tilbake på 1990-tallet og har vært gode venner siden. Halden-mannen var selvfølgelig full av lovord om sin nord-norske venn før premieren.

Romantisk beskjed fra kona: «Veldig hyggelig»

Rønneberg og Haugland har hatt mye mer tid til hverandre og sønnen deres Ludvik, som de fikk i 2015, se siste årene.

Rønnebergs hverdager tilbringes nå med familien i sted for i TV-studio. Det setter kona hans veldig pris på.

«Det har vært veldig, veldig hyggelig. Vi har hatt litt mer tid til familietid og vi har det så fint sammen, så all tid vi får sammen er en bonus», sier Haugland til Se og Hør.

«Rønnis» og Haugland giftet seg tilbake i 2010, og har kjent hverandre siden 2001.

Så herlig å høre at du får tilbragt mer tid med familien Harald! La oss sende et ❤️ til han og familien for å hylle dem.