Foto fv: Terje Bendiksby / NTB scanpix og Instagram

Bjørn Einar Romørens melding fra Rikshospitalet: «Gleder meg ikke til…»

Bjørn Einar Romøren (38) delte nyheten om at han hadde fått påvist kreft sommeren 2019. Krefttypen er både alvorlig og sjelden, den kalles Ewing sarkom.

Det var i sommer at den tidligere skihopperen åpnet opp om sykdommen som har rammet han. Livet hans ble plutselig snudd på hodet.

Sommeren var uten tvil et turbulent år for Romøren, for han opplevde også noen skikkelige oppturer i 2019.

Han ble nemlig far for andre gang, til sin nyfødt datter Fiona. 38-åringen er gift med kona Martine og de har allerede sønnen Fred på 2 år.

Men nå kommer han med en viktig beskjed fra sykesenga.

«Cellegiftbehandling nr13, min siste!!! Gleder meg ikke til de neste dagene, men gleder meg virkelig til å bli ferdig med cellegift!» skriver Romøren fra Instagram-brukeren sin.

Romøren har gjennomgått cellegiftbehandling i mange måneder nå, både i Norge og i Tyskland. De siste ukene har han holdt oss oppdatert fra Rikshospitalet.

Markedssjefen for det norske hopplandslaget ble for øvrig hyllet av de norske hopperne under den tyske hoppuken i romjulen og rundt nyttår. De hadde alle et merke med ordene «Stay Strong Bjørn», på jakkene og hoppdraktene sine. Gesten rørte Romøren veldig, og han tok til sosiale medier da også for å fortelle om følelsene det gav ham.

Vi håper du kommer sterkt tilbake Bjørn Einar Romøren! Vi heier på deg og lykke til med den siste cellegiftbehandlingen ❤️

Bjørn Einar Romøren, Fotografert i Midstubakken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix