Foto fv: Terje Bendiksby / NTB Scanpix og Instagram

Bjørn Einar Romørens nye oppdatering: «Første gang på veldig lenge…»

I fjor fikk Bjørn Einar Romøren (39) påvist en veldig sjelden og alvorlig kreftform. Han og familiens liv ble drastisk forandret, og han ble veldig svak så fort han begynte på cellegiftkurer og strålebehandlinger.

Han gjennomgikk til sammen 13 cellegiftkurer og 36 strålebehandlinger før han ble friskmeldt, og fikk beskjed om at han kunne begynne å tre sakte tilbake til sitt normale liv.

Alltid oppdatert oss i sosiale medier

Den tidligere skihopperen kom med oppdateringer hele tiden det siste året i sosiale medier, noe alle følgerne hans har satt pris på.

Oppdateringer som vonde stunder på rokshospitalet, glade møter med de to ungene hans, og rørende innlegg i form av bilder, ord, eller gester.

Får styrken tilbake

Nå som Romøren er kreftfri har vi sett at han er stadig mer aktiv og ønsker å ta livet og hverdagen tilbake.

Men det har fortsatt tatt tid for Romøren å få styrken tilbake i kroppen etter den omfattende kreftsykdommen. Det er først i denne perioden at han virkelig føler at kreftene har begynt å komme tilbake.

Han delte for eksempel en nyhet forrige måned om at han skulle delta på «Hele Norge trener», et program som sendes på TV 2 på grunn av pandemienperioden vi er inne i.

Deler nytt innlegg

Og torsdag formiddag deler han et nytt innlegg i sosiale medier, og gjør det klart at han har gjort noe denne torsdagen, som han ikke har gjort på veldig lenge.

«Første gang på veeeeeldig lenge jeg tar kollektivt! På vei til kreftforeningen for å delta i webinar!» skriver Bjørn Einar Romøren i et Instagram-innlegg torsdag.

Så hyggelig å se deg ta nye skritt Bjørn Einar Romøren (39). Vi håper webinaret med kreftforeningen blir vellykket!

Du er en herlig personlighet og vi sender deg et ❤️ for å vise at vi heier på deg!

Les også: Vår Staude med herlig beskjed fra jobben: «Savner ikke…»