Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Camilla Herrem har aldri vært med på verre situasjon: «Nå er det tungt…»

Camilla Herrem (32) er en svært rutinert håndballspiller, og spiller for både landslaget og klubblaget Sola.

Etter flere år som håndballproff i utlandet, returnerte hun til moderklubben Sola i 2017. Siden den gang har det skjedd mye i Camilla Herrems liv.

Siden Camilla Herrem returnerte til hjemlandet i 2017 har det skjedd mye på både håndballbanen og i privatlivet. I juli i fjor ble hun mamma for første gang, da lille Theo kom til verden, og hun kunne sveve i en lykkeboble. Syv måneder snudde gleden, da hennes far brått gikk bort. I tillegg har hun rykket både ned og opp med klubben Sola, og spesielt nå er det tungt på håndballbanen for håndballveteranen.

LES OGSÅ: Landslagskaptein Stine Bredal Oftedal åpner for karrierepunktum

Etter de seks første serierundene i Rema 1000-ligaen, har ikke laget fra Sola tatt et eneste poeng, og står fremdeles med null poeng.

– Huff. Akkurat nå er det tungt, sier Camilla Herrem til VG.

Aldri før har håndballspilleren vært i lignende situasjon, med en så lang tapsrekke, opplyser avisen. Av den grunn har hun satt inn tiltak for å forhåpentligvis snu trenden. Sammen med Vikings keeper Ole André Lerang skal hun øve på skudd.

– Jeg kommer til å jobbe med ham og skyte 100 skudd på trening. Det tror jeg blir veldig bra. Jeg kan ikke bare skyte skudd jeg vet går inn, men trenger å bruke hodet litt mer, sier hun.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

30. november – 15. desember spiller håndballjentene håndball-VM i Japan. Norge spiller i gruppe A i det innledende spillet, og første kamp er mot Cuba 30. november kl. 13:30.

Skal du se på håndballjentene i VM i desember? Del artikkelen videre!