Camilla Herrems store sorg: «Det føles som om hjertet mitt har eksplodert»

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

– Han betydde alt for meg

Det er omtrent to måneder siden dødsfallet. Farens bortgang kom brått og uventet. Sorgen er enorm. Nå deler Camilla Herrem nye ord om hvordan hun har det – og jeg tror mange kan kjenne seg igjen det hun beskriver.

Det har kommet frem av hennes tidligere innlegg på Instagram at de to hadde et utrolig nært forhold – han har vært en stor støtte for henne og var nesten alltid til stede på tribunen når hun spilte håndballkamp. Det virker som om han var en av hennes største fans og støttespillere.

– Han betydde alt for meg. Han har fulgt meg hele livet. Om det var mesterskap i voksen alder eller en fotballkamp da jeg var 11 år, både mor og far har alltid vært der. Uten deres støtte hadde jeg aldri vært hvor jeg er i dag, sier Herrem til avisa, ifølge Dagbladet.

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

– Dagene går opp og ned. Han har etterlatt et enormt tomrom. Det føles som om hjertet mitt har eksplodert i en million biter, og at det tar én dag å få plass til én bit, forteller hun videre. Hun sier også at hun nå har lært seg å sette pris på livet, på den harde måten.

Takker for støtten

I etterkant av dødsfallet, og etter at Camilla Herrem publiserte flere innlegg på Facebook om hendelsen har hun fått enormt med støtte.

Det er mange som sender et hjerte, en varm hilsen eller forteller om egne erfaringer og opplevelser i kommentarfeltet under innleggene.

Derfor har hun også publisert et innlegg der hun takker for støtten.

«Tusen tusen takk for alle meldinge, tlf, kommentarer og blomster me har fått ♥️ Hjerta mitt e ganske knust nå, men eg e glad for at det komme så mye varme og kjærlighet utenfra og hjem til oss. Dette sette me alle kjempe stor pris på ?Eg bare elske denne gjengen her ?» skrev hun sammen med bildet over.

Hun la også til noen ord om faren:

«Verdens beste far, eg ville skrive hvil i fred, men då hadde du kjeda deg i hel. Håpe du har det supert sosialt og kose deg masse med gode venner der oppe. Eg savne deg så ALT for mye.»

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Jeg synes alltid det er utrolig flott og rørende når mennesker tør å åpne opp om sorg og vanskelige følelser. Denne typen åpenhet kan hjelpe andre som opplever noe lignende.

Det er viktig at vi minner hverandre på hvor viktig det er å snakke med noen, når vi har det vanskelig.

Takk for at du deler, Camilla Herrem. Nå gir vi som har lest disse ordene deg et hjerte i kommentarfeltet under, for å vise støtte.

Exit mobile version