Cathrine Fossums ærlige ord om Sommerhytta-deltakerne: «Jeg synes de…»

«Sommerhytta» på TV 2 er helt klart en av de store favorittene på TV-skjermen. Programmet som kom for syv år siden bergtok seerne med den herlige underholdningen.

Hver sesong får vi se vanlige folk kjempe over 10 uker om å bygge den fineste hytta. Til slutt er det kun et deltakerpar som kan kalle seg årets vinnere og stolte eiere av ny hytte.

Denne sesongen er godt i gang. Cathrine Fossum leder programmet for første gang, etter at hun tok over for Guri Solberg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Sommerhytta
Foto: TV 2

Cathrine Fossum: – Spennende

Selv om Cathrine Fossum har lang erfaring med å jobbe foran kamera og er ekstremt dyktig på det hun gjør, er det første gang hun leder «Sommerhytta». Men også her gjør 45-åringen en formidabel jobb som programleder.

Til ukebladet Hjemmet forteller Fossum hva hun tenker om årets deltakere.

– Jeg synes de er veldig modige. Om noen krangler kan de ikke bare dra av gårde, og alt blir filmet. Så det handler mye om vennskap og kjærlighet, og det fellesskapet som oppstår mellom alle deltagerne. I tillegg til snekring og hvordan de praktisk løser oppgaver, forteller hun.

Fossum som kjente TV-profilen Finn Schjøll fra før av, forteller at kjemien med de andre hun jobbet med falt og inn naturlig.

Også deltakerne snakker hun varmt om, men legger ikke skjul på at det var litt rart i starten å skulle forholde seg til dem, og at hun var redd for å skulle glemme navnene.

– Det var en kjempefin gjeng i Sommerhytta. Jeg gleder meg til å se episodene og få med meg alt jeg ikke fikk med meg under innspillingen. Alle samtalene og kranglene, alt de måtte gjennom for hver oppgave. Det synes jeg er spennende, sier hun.

Foto: Per Christian Lind/TV 2

Du er en strålende programleder!

Del gjerne denne artikkelen videre på Facebook om du følger med på årets «Sommerhytta».