Foto: Skjermdump/ TV 2

Cato Zahl Pedersens tårevåte ord – etter harde kritikken mot Emilie Nereng i Farmen kjendis

Vi er allerede i uke fem på Li gård i «Farmen kjendis». I programmet som ledes av Dorthe Skappel (61) skal deltakerne leve slik de gjorde for hundre år siden – anno 1924.

Forrige uke var det Emilie Nereng (28) som var storbonde, og onsdag måtte hun velge hvem hun ville ha som førstekjempe.

Det kom overraskende på mange da hun valgte Cato Zahl Pedersen (65). Valget vekket sterke reaksjoner både hos seere og meddeltakere.

Etter Nereng valgte han hadde ikke Zahl Pedersen mye å si, men han så tydelig preget ut i episoden.

– Jeg ble veldig sjokkert. Uansett argumentet tenker jeg at dette er en kjip følelse. Det ender opp med at hun er redd for meg i en konkurranse og velger meg av den grunn. Det var veldig mange andre hun også kunne valgt, men da er jeg på den lista hvor hun kjenner meg minst, eller den letteste ikke å savn. Jeg respekterer det, men tenker at jeg har løst forpakteroppgaven over evne, og at jeg har jobbet hardt for å holde meg utenfor faresonen, sier han i episoden.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Foto: Skjermdump (TV 2)

Pedersen valgte å møte modell og influenser Emma Ellingsen (22) i kamp. Hvorpå Ellingsen valgte grenen kunnskap.

I søndagens episode ble seerne vitne til at det var sistnevnte som måtte forlate gården.

Cato og Emilies ord etter hetsen

Emilie Nereng jobber med sosiale medier og er vant til at det kan komme en og annen kommentar.

Hetsen og kritikken som har kommet etter førstekjempevalget har imidlertid vært av en annen skala. Under et besøk hos «God morgen Norge» legger ikke influenseren skjul på at det har vært tøft.

– Jeg har fått telefoner og meldinger så jeg har ikke klart å unngå det. Det slutter ikke å overraske meg hvordan kommentarfelt kan se ut. Jeg prøver også aktivt å ikke gå inn i en offerrolle oppi dette her, sier Nereng til programleder Desta Marie Beeder i God morgen Norge.

Også Cato Zahl Pedersen er på plass i studio, og viser sin støtte overfor Emilie.

– Jeg må bare si også til de som kommenterer at dette er ikke greit. Det er på TV som du sier, det skjer akkurat der og da. Vi hadde det bra resten av uka etter som kom, og vi har jo hatt det fint etterpå og, sier Cato i programmet.

– Det er jo helt urimelig at du skal få så mye tyn for noe som egentlig var helt «fair» der, legger han til.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Cato , emilie , farmen
Foto: Skjermdump/ TV 2

– Føler at man står litt alene i det

Situasjonen er ganske følelsesladd for de begge der båe Nereng og Pedersen tar til tårene. 28-åringen legger ikke skjul på at støtten fra Cato og fra flere av de andre deltagerne betyr mye.

– Det betyr veldig mye, fordi det er litt følelser i de greiene her og fordi man føler at man står litt alene i det. Min jobb er å drive med sosiale medier og ser jeg den stormen så opplever jeg at alle tenker det, og alle føler det, sier hun og fortsetter:

– Så det har vært… Vi snakket også sammen på telefon rundt det, og jeg følte liksom at vi er «good». Også snakker jeg med de andre deltakerne og de er fortsatt glad i meg. Så jeg visste jo det, men det betyr ekstra mye å høre det fra en av de hovedpersonene.

Dere er flotte mennesker begge to! Vi ønsker dere alt godt videre.

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev