Foto: Instagram / Cecilie Skog

Cecilie Skog avslører brudd med kjæresten – på valentinsdagen

Cecilie Skog (44) traff sin drømmemann Aleksander Gamme (42) da de jobbet sammen. De var lenge gode venner, før de i 2014 ble et par.

Sammen har de to barn.

Torsdag 14. februar, på selveste valentinsdagen, melder paret om brudd. Dette gjør de begge via et langt innlegg på Instagram. De har noen viktige ord de vil dele med fans og følgere.

Dette skriver de på Instagram:

«Joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer. 
Og med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par. Det har vært en eventyrlig seilas med fine og innimellom uforglemmelige øyeblikk, det har vært stormfullt med kraftige grunnstøtinger. Og et par utbrente samlivsterapeuter på veien ?

En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger.  Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer. Ulikheter vi har møtt, men kanskje ikke forstått og respektert nok? 

Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Det er ikke helsvart. Vi er friske og raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende?

OG vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet mening når alt er mørkt. 
Vi tenkte vi at dette var i grunn en fin anledning til – , mens dere der hjemme banner over sludd, regn og ruskevær, vi slikker sol ved bassengkanten, ungene plasker og hyler av glede, og vi feirer vår nye frihet, vårt nye liv, vår nye skumle hverdag, ja, selveste Valentines, – å minne dere på. At livet er kort. Altfor kort. Til å ikke fylle dagene med det absolutt beste og ta vare på hverandre ❤️»

Både Cecilie Skog og Aleksander Gamme har lagt ut det samme innlegget, på hver sin profil. Sammen med teksten har de lagt ut bilder av dem sammen i sola:

Kommentarene har allerede begynt å renne inn. En av de som har sendt et hjerte til Cecilie Skog, er komiker Truls Svendsen.

Truls Svendsen og Cecilie Skog jobbet sammen om programmet «Tjukken og Lillemor» som ble en folkefavoritt her til lands.

Trist å høre at lykken tok slutt for Cecilie Skog og kjæresten, men jeg synes det er noen kloke ord de deler med oss i dag. Det viktigste er at de holder sammen som en familie – for barnas skyld. Lik og del hvis du er enig.

Legg gjerne igjen et hjerte i kommentarfeltet også, for å sende din støtte til paret.