«Charter»-Hildes avslørende ord om forholdet til Svein – på premierefesten

Endelig skal «Charterfeber» underholde det norske folk igjen. Og våre trofaste venner «Charter»-Hilde og «Charter»-Svein stiller selvfølgelig opp!

Det er hele fem år siden sist gang dette tv-programmet rullet på skjermen.

– Det er akkurat som at det har vært et brudd i ekteskapet i fem år, så har man en gjenforening. Nå er det full pupp igjen, sa Svein mandag kveld til Dagbladet.

Både han og kollegaen Hilde, var til stede på Hard Rock Café i Oslo på mandag for å delta på premierefesten til tv-programmet.

Da kunne «Charter»-Hilde avsløre noe om sitt forhold til Svein.

Sjalu

Dagbladet/Se og Hør var til stede på premierefesten og fikk et nydelig videointervju med Hilde og Svein fra Charterfeber. Tidlig i intervjuet oppfordrer Svein sin kollega Hilde, til å være seriøs. Han påpeker at de blir intervjuet.

Hilde hadde for anledningen en blomsterkrans på hodet, og strålte i et fargerikt antrekk. Hun snakket ut om hva hun føler for sin kollega, Svein.

Foto: Skjermdump / Youtube / Dagbladet

Selv om Hilde helst ville danse og feste, tar hun seg tid til å snakke litt med avisen. Det er liten tvil om at duoen koser seg! «Gjenforeningssex» er ett av ordene Svein slenger ut før han prøver å trekke det tilbake.

Nytt av året er at det er veldig mange deltakere med, noe som kan bety at vi ikke får se like mye til Svein og Hilde. Dette bekymrer Svein seg for, han er redd for å ikke få stor nok del av Charter-rampelyset. Hilde er bekymret for noe helt annet. Dette avslører hun rett etter at Svein har poengtert at de to alltid er lykkelige sammen når de møtes.

– Også blir vi sjalu hvis den ene av oss skaffer en partner, da blir vi sjalu på den andre, erklærer Hilde.

Svein er rask til å si at han ikke har hatt en partner på 15 år.

– Når du flørter da, og det gjør du jo hele tiden, legger Hilde til.

Svein mener han flørter mest med henne – noe det ser ut til at hun er takknemlig for.

I filmen under kan du se intervjuet i sin helhet, trykk bare på play i spilleren:

Skal du følge med på «Charterfeber»? Trykk i så fall på deleknappen så flere får med seg dette!