Foto: Espen Solli/ TV 2

Christer Rødseths følelsesladde meddelelse – etter familiebesøket i God morgen Norge

Christer Rødseth (33) er først og fremst en utrolig dyktig kokk og de siste årene har vi sett han mer og mer på TV-skjermen.

Nå er Rødseth bant annet en fast del i den herlige gjengen i God morgen Norge. Her bistår han kokkedronningen Wenche Andersen (68).

Med sin varme og herlige personlighet glir 33-åringen rett inn i det populære morgenshowet.

LES MER:

Artikkelen fortsetter under bildet.

Christer Rødseth
Foto: TV 2

Den folkekjære TV-kokken har heller aldri vært redd for å dele smått og stort fra livets opp- og nedturer.

Og i God morgen Norge hender det at han viser frem familien. Han har blant annet fått besøk av sin mor, som hjalp han med å lage kjøttkaker i morgenprogrammet.

Og mandag, på Frigjørings- og veterandagen var fetteren hans, Ove Rødset Solli, på besøk i studio for å snakke om utfordringer han fikk etter å ha vært i Afghanistan.

Christer Rødseths sterke ord

I den anledning har Rødseth delt et nytt innlegg på Instagram, med et viktig budskap.

Dette skriver han:

«Gratulerer med frigjørings -og veterandagen. I dag var min fetter Ove Rødseth Solli og hans forlovede Leena-Mari Iversen Salin på besøk i God morgen Norge for å snakke om utfordringer Ove fikk etter å ha vært i Afghanistan i forsvaret. Historien er sterk og viser at alle kan slite med indre uro og utfordringer.»

«Jeg har sagt det før og sier det igjen – aldri anta noe som helst. Sikre deg. Se folk du møter i øynene og møt de med et åpent sinn uten fordommer!»

«Tusen takk for at du er åpen og deler, Ove! Du er fortsatt et forbilde for meg og mange andre. Kanskje enda litt mer nå enn før!»

Vi er så enige med deg Christer! Det er så viktig. Vi alle har våre utfordringer, takk for at du setter lys på dette.

Del gjerne denne artikkelen på Facebook om du er enig.