Foto: harlemalexander / Instagram, Torstein Bøe / NTB scanpix

Christopher Mørch Husby åpner salong sammen med eksmannen Jan Thomas sin nye kjæreste

Jan Thomas har i en årrekke drevet salong på Frogner i Oslo.

Som en av Norges mest kjente stylister har Jan Thomas gjort stor suksess med Jan Thomas Studio, og har hatt to salonger i hovedstaden.

Nå varsler profilen en endring i forretningen, som han selv driver med eksmannen Christopher Mørch Husby.

Oslo 20150615. Høstens «Skal vi danse?» deltagere er klare. Her er Gründer Christopher Mørch Husby (26) Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

Åpner franchise

Harlem Alexander, Jan Thomas sin nye kjæreste, skal nå begynne å jobbe med Jan Thomas sin eksmann, Christopher Mørch Husby.

Harlem Alexander og Christopher Mørch Husby er nemlig to av fem som skal drive den nye franchise-salongen på Frogner i Oslo.

Mørch Husby har som kjent jobbet tett med Jan Thomas selv etter bruddet for flere år siden, men nå trer han altså ut av salongen i Parkveien i Oslo, for å jobbe med franchise-salongen under Jan Thomas-paraplyen – nå med Jan Thomas sin nye kjæreste.

– Vel, vi får bare være den moderne familien vi er. Det fungerer for oss, humrer Mørch Husby til Se og Hør.

Videre åpner Mørch Husby opp for at den nye franchise-salongen kan være en brikke i å åpne nye salonger andre steder etterhvert.

– Dette er helt nytt for oss, og det har tatt litt tid å få brikkene på plass. Dette er et team vi kjenner og liker godt, og de har enorm faglig tyngde. Jeg tror dette blir spennende, og det åpner dørene for at vi muligens kan snuse på salonger andre steder, sier han.