Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix, Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Dag Otto Lauritzen om svigerdatteren Tiril Sjåstad Christiansen: «Definitivt en…»

Tiril Sjåstad Christiansen vant Farmen kjendis 2019, og har siden den gang kapret jobben som programleder for det samme tv-programmet.

Nå er programmet i innspillingen av den femte sesongen av programmet, og Tiril leder nå sin andre sesong.

I forbindelse med Farmen kjendis var Tiril Sjåstad Christiansen og produksjonen nominert til Gullruten fredag, for «Beste konkurransedrevne reality».

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Christiansen møtte opp på den røde løperen sammen med svigerfar Dag Otto Lauritzen, som for øvrig var nominert i samme kategori for Kompani Lauritzen. Lauritzen var full av lovord om den unge nykommeren på TV-skjermen.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Jeg er stolt av Tiril. Hun er en ung jente, sammen med min sønn, hun stiller opp på Idrettsgallaen og gjør det helt fantastisk. Vinner Farmen, og blir programleder og gjør det bra. Hun har definitivt en karriere foran seg der, sier Dag Otto til TV 2.

Venter barn

Tidligere kunne Tiril Sjåstad Christiansen og kjæresten Stian Lauritzen avsløre at de venter barn.

– For å være ærlig så tror jeg veldig mange glemmer at jeg er gravid, inkludert meg selv og Stian. Så vi må minne oss selv på det. Det er ikke noe jeg tenker veldig på, men det er veldig, veldig gøy da.

Tiril har en travel tid i vente, med både baby og flytting. Nylig kjøpte paret et hus i Grimstad, og bestemte seg brått for å flytte fra hovedstaden og selge huset i Oslo.

Nå venter et oppussingsobjekt i Grimstad og parets første barn sammen – og et bryllup som måtte utsettes til neste år.

– Vi har ikke helt klart å slå oss til ro i Oslo, og huset vi kjøpte der var jo et nybygg – noe jeg tror bidro til den følelsen. Vi elsker jo å pusse opp, så det blir bra, sier Christiansen til Nettavisen.