Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Dag Otto Lauritzens private avsløring – som ingen visste: «Jeg blir litt…»

Endelig er det snart duket for nok en sesong av «Kompani Lauritzen».

De to første sesongene var utrolig spennende å følge med på, og det var utvilsomt et friskt pust i en ellers forutsigbar tv-hverdag.

Det er noe med å se på de glamorøse kjendisene måtte gå helt ned i kjelleren, og hente ut krefter de ikke visste selv at de hadde.

Og så er det selvfølgelig en fryd å se Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård sammen på skjermen nok en gang.

De to utfyller hverandre så godt og er helt klart et skikkelig godt team sammen – det har vi jo hatt gleden av å se i tidligere programmer de har gjort sammen.

Med tiden har de faktisk blitt kjente for samarbeidet seg i mellom.

Ikke bare har vi sett de sammen i «Kompani Lauritzen», men også i programmene «Huskestue» og «På hjul med Dag Otto» og «På tur med Dag Otto».

I de to sistnevnte programmene hadde Dag Otto og Kristian ofte med seg en eller to kjendiser som de tok med seg på sykkelritt og annen moro rundt omkring i verden.

Men – nå er det «Kompani Lauritzen» som gjelder. Duoen er i disse dager i full sving med promotering av programmet og har i den forbindelse stilt opp i full uniform foran kameraene til TV 2.

Oppgaven de ble gitt var å finne ut hvem som kjenner hverandre best. I denne spørreleken kommer det ny informasjon om de begge, men det er spesielt en detalj om Dag Otto som jeg ikke ante fra før av.

«Jeg blir litt flau»

Duoen får servert en rekke påstander, og skal så heve et skilt med bilde av enten seg selv eller motparten – bildet symboliserer den personen de mener påstanden beskriver best.

Det første de blir spurt om er hvem som snorker mest. Her er de helt uenige og mener at det er den andre som er synderen når det kommer til snorking.

Spørsmål om hvem som har flest tabber under innspilling kommer også – der er begge enige om at det er Dag Otto som står for flest flauser.

Men da spørsmålet om romantikk kommer – da blir jeg overrasket. Kristian Ødegård er nemlig raskt ute og melder at det er Dag Otto som er mest romantisk av de to.

Man kan formelig se kinnene til Dag Otto bli rødere, før han sier «Jeg blir litt flau.»

Øyeblikket er over nesten like fort som det kom, men nå har vi plutselig blitt kjent med en ny og privat detalj om Dag Otto.

At han er en utrolig sjarmerende og artig fyr, det tror jeg de fleste har fått med seg. At han kan være autoritær og inspirerende har vi definitivt sett i tidligere sesonger av «Kompani Lauritzen» – men at han er en romantisk mann, det tror jeg er nytt for oss alle!

For en herlig avsløring – romantikken er jo bare vakker.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til den nye sesongen av «Kompani Lauritzen». Skal du se på? Legg igjen en kommentar på Facebook-siden vår.