Desta Marie Beeder deler følelsesladet beskjed – etter en spesiell høst og vinter: «Overveldet…»

Foto: Skjermdump / Instagram / @destabeeder

Jeg kan ikke være alene om å ha savnet å se Desta Marie Beeder på «God morgen Norge» de siste månedene.

Hun har med tiden blitt «fast inventar» i stuen min på morgenkvisten, mens jeg gjør meg klar for jobb på morgenen.

Det er jo ingen bedre måte å starte dagen på – et par knekkebrød, en varm kopp kaffe og «God morgen Norge» på skjermen. Da vet jeg at dagen blir fin.

Men plutselig en dag i høst kom beskjeden om at Desta Marie ville bli borte fra programmet i en periode. Vi fikk ikke vite hvor lenge hun ville være borte eller hva hun egentlig holdt på med.

Omsider kom endelig nyheten om hva hun egentlig holdt på med. Desta Marie har vært travelt opptatt med å filme et annet program for TV 2, nemlig «Rydderevolusjonen».

Programmets hensikt er på hjelpe familier med å rydde opp i hjemmene sine ved å halvere antall gjenstander de eier. Alle tingene de har blir sortert og presentert for de, og så må de velge hva de skal kvitte seg med.

For mange mennesker kan dette være en vanskelig og følelsesladet oppgave. Ofte har gjenstander forskjellige minnet knyttet til seg.

Selv om man kanskje har over 40 forskjellige luer, så kan hver lue representere et spesielt minne eller en minnerik reise som betyr mye for eieren.

Det er slett ikke gitt at det er enkelt å skille lag med disse tingene.

Derfor er det nok en stor hjelp for familiene at de har en så stødig person som Desta Marie ved sin side.

Innspillingen av «Rydderevolusjonen» er endelig over, og programmet er endelig å se på tv – og Desta Marie er også endelig tilbake i «God morgen Norge».

Nå deler hun en følelsesladet beskjed med sine følgere på Instagram.

«Ulikt noe jeg har opplevd»

På Instagram har Desta nylig delt et herlig innlegg med sine følgere. Første episode av «Ryddrevolusjonen» har hatt premiere på TV 2, og det ser ut til at Desta har fått gode tilbakemeldinger.

Det betyr nok mye etter å ha tatt sjansen på et het nytt konsept. Desta slår meg som en person som legger sjelen sin i det hun holder på med, så at hun får anerkjennelse for en jobb hun har gjort føles nok helt fantastisk.

Dette skriver hun på Instagram:

«OVERVELDET. Tusen, tusen takk for alle fine meldinger etter gårsdagens premiere på Rydderevolusjonen. Det har vært en høst og vinter helt ulikt noe jeg har opplevd før, og jeg er så glad for å dele det med @madspusseropp @ingridviklysne og alle de fantastiske menneskene i produksjonen. Vi har fremdeles 7 episoder igjen med modige familier, og store prosjekter. Jeg håper du vil følge oss videre💛💛💛💛 #rydderevolusjonen«

Innlegget har i skrivende stund kun ligget ute i en times tid og har allerede fått over 500 likerklikk.

Kommentarene på innlegget er utelukkende positive.

«Flott program👏👏, gleder meg til neste😍👏🙌❤️,» er det en som skriver.

«Fantastisk program 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊,» skriver en annen.

«Så gøy program i går.👏👏👏 Herre min skaper å mye noen har i husene sine 😂,» skriver en tredje.

Det er også flere som melder om at de gleder seg til å se de kommende episodene av programmet.

Nå er vi virkelig heldige som tv-seere, som får se herlige Desta Marie Beeder i hele to programmer samtidig! Skal du se på «Rydderevolusjonen»?

Legg igjen en kommentar på Facebook-siden vår!

Exit mobile version