Foto: Instagram / dortheskappel, Newsner

Dorthe Skappel i tårer

Dorthe Skappel er for de aller fleste kjent fra God kveld Norge, som hun har ledet helt siden oppstarten i 1997. I forbindelse med en ny episode møtte Skappel mediumet Lilli Bendriss, kjent fra Åndenes makt.

Bendriss har lenge vært åpen om sine overnaturlige evner. Nå er hun aktuell med en ny bok, «Du er klarsynt». I den forbindelse møtte Skappel Bendriss for å gjennomgå et lite eksperiment om den «sjette sans».

– Det som er spesielt er at hun mener at vi alle kan utvikle oss til å bli klarsynte, noe jeg er usikker på, sier Dorthe Skappel i God kveld Norge på TV 2.

Mens Dorthe Skappel sitter på en stol med øynene lukket og lyttende til instruksene som blir gitt, bruker Lilli Bendriss hendene til å «føre energi» til Dorthe.

Foto: Newsner

Plutselig skvetter Dorthe til og hiver etter pusten. Tårene presser seg på.

– Jeg må innrømme at jeg ble litt redd, jeg klarte ikke å puste vanlig lenger. Jeg så noe grønt, akkurat som nordlys, forklarer Dorthe gråtkvalt.

– Det finnes noe mer mellom himmel og jord enn det som kan forklares, det tror jeg, legger hun til.

https://www.instagram.com/p/B8v9F5nhNVu/

Bendriss forteller at Skappel er åpen og har mulighetene for å kunne utvikle ferdigheter som klarsynt.

Tror du på den sjette sans og overnaturlige evner? Har du kanskje opplevd noe selv? Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet under.