Foto: Håvard Hanasand / Scanpix og Instagram / Ebba Rysst Heilmann / Skjermdump

Ebba Rysst Heilmann med nytt og ærlig innlegg om Ari Behn: «Livet med den mannen var…»

Første juledag i fjor mistet mage en de var svært glad i. Tre barn mistet pappaen sin, to foreldre mistet sønnen sin, to søsken mistet sin bror og Ebba Rysst Heilmann mistet kjæresten sin.

Ari Behn gikk tragisk bort. Han tok sitt eget liv.

Selv om det nå nærmer seg et halvt år siden bortgangen, er det fremdeles mange som sørger og savner ham.

Forrige uke åpnet en utstilling i Moss til ære for Ari Behn. Prinsesse Märtha Louise og barna var der under åpningen, og Maud Angelicas tegning av pappa Ari, henger utstilt der.

Nå har også Ebba Rysst Heilmann vært innom, og i den forbindelse deler hun et innlegg på Instagram.

(Trykk på pilen til høyre for å se flere bilder):

Sammen med bildene over, skriver Ebba følgende:

«Hvem var hvem sin muse, det er ikke godt å si. Men at livet med den mannen var et nydelig kapittel i mitt liv er det ingen tvil om.

Anbefaler alle på det varmeste å besøke den fine utstillingen på Galleri Varden i Moss for å se Aris mange kunstverk. Eller mesterverk som han tidvis kalte dem selv. 😎

Og la oss snakke mer om de vanskelige tingene i livet. Vi trenger mer empati og mindre grådighet og vi klarer mer når vi står sammen og klarer å be om hjelp»

Ebba Rysst Heilmann i Ari Behns bisettelse. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Får mange reaksjoner i kommentarfeltet

Ebbas nye, sterke og rørende innlegg har fått mange av følgerne til å reagere. I tillegg til en rekke likerklikk, har mange valgt å legge igjen en hilsen i kommentarfeltet. Det er tydelig at mange lot seg berøre av hennes ord.

«Han var en flott mann❤️Føler med deg. Vet hvordan det er å miste sin kjærlighet. 11 år siden her. ❤️», skriver en.

En annen kommenterer: «Hadde et flott møte med han i november da jeg kjøpte et bilde av han som han signerte bak.. En god samtale som berørte.. 🥰 Tusen takk for at du deler med deg. 💗»

«Det var virkelig vakre og gode ord. Tenk om alt var like enkelt 💜💜», skriver en tredje.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Takk for at du deler disse ordene med oss, Ebba. De er både sterke og kloke! Jeg er helt enig i at vi trenger mer empati, og mindre grådighet. Del artikkelen videre hvis du er enig, og legg igjen et hjerte i kommentarfeltet for å vise varme og medfølelse overfor de som fremdeles sørger og savner Ari Behn.