Foto: Terje Pedersen / NTB

Emil Iversens hjertevarme ord om kjæresten Bettina – etter store nedturen

Tidligere i sommer kunne langrennsstjernen Emil Iversen (32) bekrefte at han er kjæreste med Kiwi-arving Bettina Burud (27).

Nyheten om forholdet offentliggjorde paret på Instagram. Iversen kunne i etterkant avsløre at de allerede har vært i et forhold i to og et halvt år.

Ovenfor VG bekrefter han også forholdet.

– Vi har det veldig bra sammen.

Emil er en av de fremste langrennsløperne vi har her til lands. Han har fire VM-gull fra lagsprint og stafett i 2019, og har i tillegg gull i stafett fra junior-VM i 2011.

Han har også gullmedalje individuelt i 15 km klassisk fra NM i 2019 på Meråker.

OL i Bejing i fjor vinter sanket han også inn en sølvmedalje under herrenes 4×10 kilometer stafett.

Ble samboere

I oktober kunne Emil Iversen avsløre at han og Burud blir samboere på Byåsen i Trondheim.

Nå deler Iversen ytterligere detaljer om kjæresten i et nytt intervju med VG. Hun er blant annet en viktig person i heiagjengen når han konkurrerer.

Det var kjærestens idé å flytte til Trondheim for VM på hjemmebane.

Forrige uke opplevde han en nedtur da han røk ut i kvartfinalen i den finske langrennsåpningen. Han testet blant annet positivt på covid. Det var en svart dag, utdyper han til VG.

Det å kunne komme hjem til kjæresten etter nedturen ga ham mye.

– Jeg får maks støtte til å satse, men jeg tar ikke for gitt at det blir Trondheim for evig og alltid, jeg tar de årene jeg får her. Jeg lever i nuet, sier Emil Iversen til avisen.

Saken fortsetter etter bildet.

Mange meninger

Han setter derfor pris på om han får være hjemme med henne denne sesongen – om det så ikke skulle bli særlig med Verdenscup. Han har mye å bidra med.

– Å vaske kjøkkenbenken, vaske klær og å bidra med godt humør. Jeg er ekstremt god med kluten. Jeg er kanskje Norges beste gutt med klut på benken, fleiper han.

Som en kommentar til alle mediesakene om at han er kjæreste med en miliardær har han følgende å si:

– Sånn er mediene. Jeg vet hva slags dame hun er. Det er kanskje lett for folk å tenke ting når de leser sånn, men hun er veldig fin, en ordentlig og god dame. Så får overskriftene være som de er.

Kjipt at det gikk som det gikk i Finland, Emil! Du virker som en fin mann og ha hjemme.

LES OGSÅ:

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev