Foto: Instagram / Vår Staude / Skjermdump

Etter den vonde beskjeden om moren: «Vår skal…»

For noen uker siden la God morgen Norge-profil Vår Staude ut flere innlegg på Instagram som hintet om at hun ikke hadde det så bra. Følgerne forstod fort at noe trist hadde skjedd, og dette skapte en viss uro.

Etter hvert informerte hun fansen om at moren, barnas mormor, for tiden er syk.

Staude fortalte om dette ved å legge ut et bilde av sønnen Kasper sammen med moren, med fulgte en rørende tekst:

«♥️Mammaen min og Kaspers og alle barnebarnas kjære Mimi ♥️Ikke så pigg nå og det er utrolig trist. Et nydelig, klokt menneske som har lært meg så mye, gjort meg til den jeg er. Tusen, tusen takk, mor! ♥️» skrev hun sammen med bildet.

Skal noe viktig i helgen

Følgerne sendte all sin kjærlighet og masse støtte. Det er mange som setter pris på at Vår Staude hver eneste uke står opp tidlig for å servere «God morgen Norge» til folket – et program mange liker godt.

I et innlegg lagt ut av tv-programmet fredag ettermiddag, fortelles det om at Vår Staude skal gjøre noe spesielt i helgen.

Etter at Vår Staude la ut det triste innlegget om morgen, har det heldigvis vært noen artige oppdateringer også.

Bildet over la hun for eksempel ut etter at hun hadde fått parkeringsbot, noe hun tok med et smil:

«Nyklippet og passe rufsete. Men tror du ikke jeg fikk parkeringsbot mens jeg tok dette bildet! Prøvde ikke engang å snakke meg ut av det…» skrev Staude.

Hun la også til emneknagger som fortalte følgerne at hun synes episoden var flau.

«Skal være med mammaen»

Så, fredag 20. september kom God morgen Norge med et herlig bilde av Vår Staude og hennes makker Peter Bubresko. Sammen med bildet ble det delt noen nye ord i forbindelse med sykdomsbeskjeden om Staudes mor.

«Vår skal være med mammaen sin, mens Peter skal gå barbeint (eller med kalosjer) i en italiensk vinåker denne helgen. Fint begge deler. Bruk tiden på det som er bra, fine seere! God helg!» står det i innlegget.

Flott at Vår Staude skal bruke tid sammen med moren sin. Det er så viktig å bruke tiden vår på de vi er glad i, og i tunge perioder eller sykdomsperioder er det om mulig enda viktigere. 

Oppfordringen til God morgen Norge er noe vi alle burde ta med oss inn i helgen: Bruk tiden på det som er bra!

Nå gir vi Vår Staude et hjerte i kommentarfeltet under for å vise at vi støtter henne og heier på moren.