Foto: Instagram / Dorthe Skappel / Skjermdump

Etter urovekkende operasjonen – Dorthe Skappel (57) med ny oppdatering: «Veldig vondt…»

Tirsdag ettermiddag meldte God kveld Norge-programleder Dorthe Skappel at hun var nyoperert. Dette avslørte hun via Instagram.

Kort tid etter at nyheten ble kjent, begynte god bedring-ønsker og varme hilsener å renne inn i kommentarfeltet. Mange lurte også på hvorfor den kjente programlederen hadde operert og hva slags operasjon det var snakk om.

Senere samme kveld kom Dorthe Skappel med en oppdatering.

Etter det første innlegget dukket opp, som du ser over, var det mange som lurte på hvorfor programlederen plutselig hadde blitt operert.

Overfor TV 2 kommenterte Dorthe Skappel innlegget, men hun ønsket ikke å fortelle nøyaktig hva operasjonen gikk ut på. Hun kunne avsløre så mye som at det dreide seg om magesmerter.

– Jeg har over lengre tid hatt store magesmerter uten å vite hvorfor, og det har gjort meg både urolig og redd. Mandag denne uken ble jeg endelig operert. Nå krysser jeg fingrene for at jeg rekker God kveld Norge-innspillingen på fredag, uttalte 57-åringen fra sykesengen til TV 2.

Dorthe Skappel har ikke vært borte fra en eneste God kveld Norge-sending på nesten 23 år, selv ikke etter den dramatiske ulykken i «Isdans». En gang har hun til og med ledet en sending i rullestol.

Kommer med ny oppdatering

Sent tirsdag kveld kom programlederen med en ny oppdatering til fans og følgere på Instagram.

«Liten oppdatering. Ingenting farlig, bare veldig vondt. Nå skal jeg bare hvile og pleie sårene så kommer jeg sterkt tilbake😷», skrev programlederen sammen med et bilde av seg selv:

Får kjendiskjærlighet

I kommentarfeltet har en rekke kjendiser ønsket god bedring og sendt sin kjærlighet, etter den nye oppdateringen.

Jan Thomas er en av dem, han har sendt Dorthe flere hjerter, i tillegg til en egen god bedring-hilsen: «God bedring min vakre venn».

Kathrine Sørland har også kommentert, hun skriver: «God bedring fine Dorthe».

Ingrid Gjessing Linhave og Stian «Staysman» Thorbjørnsen er også blant kjendisene som sender kjærlighet.

Du er så tøff og modig, Dorthe! Nå krysser vi fingrene våre for at du kommer deg fort og kan lede God kveld Norge-sendingen denne uken.

God bedring!

Synes du også Dorthe Skappel er en flott programleder? Del i så fall artikkelen videre og legg igjen et hjerte i kommentarfeltet under.