Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Eyvind Hellstrøm (71) om endringen i livet

Eyvind Hellstrøm (71) er en av Norges beste kokker og har en hel del meritter å lang rekke meritter og utmerkelser bak seg.

De siste årene har han vært mer å se på tv sammen med Truls Svendsen (48), og etter fire sesonger med «Truls a la Hellstrøm» har livet bydd på andre utfordringer og opplevelser.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

I årets sesong har duoen reist rundt i bobil for å besøke matperler og å dele av sine opplevelser fra forskjellige steder i landet. På grunn av koronapandemien måtte de legge årets sesong til hjemlandet.

LES OGSÅ: Avsløring om «Truls à la Hellstrøm» etter suksessen: «Jeg hadde aldri trodd at…»

Det kan by på utfordringer og opplevelser de to vennene ikke har tatt del i tidligere. I denne sesongen har de både reist i bobil og konkurrert mot hverandre, og de vennskapet har kanskje vokst mer med de nye opplevelsene de har hatt sammen.

Reflekterer over livet

I en reportasje med God kveld Norge spør Truls Svendsen Hellstrøm om hva som er det beste med å bli eldre.

– Det er rett og slett at man reflekterer på en annen måte. Livet er kort uansett, og det handler om å se de lyse sidene, svarer Hellstrøm.

At Hellstrøm er over 20 år eldre enn Svendsen virker ikke å ha innvirkning på de to, men Hellstrøm legger til at det har vært terapi å reise med Svendsen i godt voksen alder.

– For da får jeg slike vinklinger i livet som er de gode sidene. Hadde du møtt meg for 20 årene så hadde det ikke vært det samme.