Farmen-Thor deler vemodig beskjed – rett før bryllupet

Denne uken gifter kjendispresten Thor Haavik (29) seg med kjæresten Julie Teige.

Nyheten om at de var forlovet delte han selv tidligere i år.

På Instagram skrev han følgende:

«To måneder til vi gir hverandre vårt JA. Det er skikkelig spennende å ha dette foran seg og samtidig skremmende store løfter vi skal gi», skrev han innledningsvis og fortsatte:

«Å skulle møte hverandre med kjærlighet og å tåle hverandre i tøffe tider, de neste (ca.) 20 000 dagene, blir sannsynligvis vår største og vanskeligste utfordring i livet og kanskje likevel det mest meningsfulle vi gjør. Jeg er da satt til å elske henne – «suksess» blir først og fremst å lykkes på hjemmebane».

Farmen Thor: – Blitt klarere for meg

Da Thor Haavik var med i «Farmen» i 2020, ble han raskt en meget populær deltaker.

29-åringen var nylig ordinert som prest da han kom inn på gården og det var tydelig at kristne verdier betydde mye for han.

På sosiale medier har kjendispresten delt bryllupsdetaljer i små drypp før den store dagen.

Blant annet skal utdrikningslaget til Haavik i kjent stil inneholdt visse utfordringer han selv måtte utføre på gaten i Bergen.

Og slik vi kjenner ham best og har sett han før, inneholdt flere av disse utfordringene konkurranse hentet rett ut fra Farmen-gården.

– Trenger å minne meg selv på det

Haavik er også kjent for å komme med gode råd til følgerne sine. Det nyeste innlegget er heller intet unntak.

«Den siste tiden har jeg grublet fram en formulering. Den har vært så forløsende å påminne seg selv, at jeg bare må dele den, skriver han.»

Videre deler presten at det er lett å ta på seg en del ansvar og fylle livet med for mye innhold.

Men de siste månedene har gjort det klart for ham at dette på mange måter kan gjøre slik at du mister både freden og gleden i livet.

«Søk fred i hverdagen – at du ikke tar på deg for mye, slik at det stjeler gleden din og du mister av syne alt du har å være takknemlig for.»

«Dette har blitt klarere for meg de siste månedene, og gjør at jeg trenger å minne meg selv på det. Håper det kan være godt for flere å bli påminnet,» råder han alle.

I et lenger Instagram-innlegg forklarte han tidligere i år at han og kjæresten hadde holdt forholdet for seg selv en stund, men ville benytte anledning til å fortelle offentligheten det fordi flere medier hadde kontaktet han.

Presten kunne da fortelle at Julie er hans aller første kjæreste og at de fokuserte på å bli bedre kjent og bygge videre på relasjonen sin.

Denne uken gifter de seg og vi ønsker paret masse lykke til i den spennende tiden fremover.