«God morgen Norge»-profilene med påskehilsen til alle sammen

Våre kjære programledere på frokost-TV-programmet «God morgen Norge» står alltid grytidlig opp for vår skyld. Nesten hver eneste morgen er det de som underholder oss foran TV-skjermen, med gode samtaler, viktige intervjuer, og masse inspirasjon.

Vi er så heldig å ha mange herlige programledere for øyeblikket, som Peter Bubresko, Desta Marie Beeder, Vår Staude og Espen Fiveland – med flere herlige personligheter som ofte er med. For eksempel superkokken Wenche Andersen, som bidrar med herlige matretter som skal inspirere andre til å kokkelere på kjøkkenet.

Neste uke er det påskeferie i vårt landstrakte land, og i den anledning har «God morgen Norge» kommet med en herlig påskehilsen til alle følgerne sine på Instagram.

Herlig beskjed

«Vi tar en ørliten påskeferie og skal alle tre kose oss hjemme. Vi ønsker dere en fin påske alle sammen og gleder oss til tirsdag 14. april, for da er vi tilbake 🐣🐣🐣», meldes det fra God morgen Norge» sitt Instagram-innlegg.

Det er ingen tvil om at disse stå-på-menneskene fortjener en rolig og fin påskeferie. Vi håper dere nyter den, på tross av at man har klare restriksjoner, som følge av Covid-19.

Les også: Kong Harald og dronning Sonja med påskehilsen til det norske folk

Vi håper dere får en fin påske alle sammen og deler denne artikkelen for å hylle dere 💛 Vi gleder oss til dere kommer tilbake etter at påsken er over!

Fredag ettermiddag kom også kong Harald og dronning Sonja med en påskehilsen til det norske folk! Les mer om det her!