Foto: Lise Åserud / NTB scanpix / TT

Gunhild Stordalen syk igjen

Gunhild Stordalen lider av diffus kutan systemisk sklerose, en sykdom som angriper indre organer. Ekteparet Stordalen har begge vært åpne om Gunhilds diagnose, og de har hele tiden gitt oppdateringer om hvordan det går.

For ikke lenge siden kom gladnyheten om at hennes siste behandling hadde fungert. Les mer om det her.

Gunhild Stordalen er også lidenskapelig opptatt av jobben sin med organisasjonen EAT, hun har blitt intervjuet en rekke ganger om kosthold og miljøutfordringer. De som følger Gunhild Stordalen på Instagram kan dog ha lagt merke til at hun i det siste har vært veldig stille – noe som er uvanlig. Hun bruker nemlig ofte Instagram til å fremme sakene hun er opptatt av, og til å vise frem øyeblikk fra sin hektiske hverdag.

I dag la hun ut et innlegg der hun åpner opp om hvorfor hun har vært stille. Gunhild skriver at hun er dårlig igjen.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix / TT

Har vært stille – nå forteller hun hvorfor

På Instagram la Gunhild Stordalen for kort tid siden ut et innlegg der hun forteller at hun har vært stille i det siste, og grunnen til det. Sammen med ordene deler hun et bilde, som er både rørende og hjerteskjærende på samme tid.

Hun er ute på tur sammen med Petter Stordalen og hunden – hunden vi vet at ekteparet setter stor pris på. På bildet har Gunhild Stordalen også en detalj på armen, som er hjerteskjærende å se. Hun må nemlig få antibiotika igjen.

«Jeg har vært ganske stille i en stund fordi jeg ikke har følt meg bra, på grunn av en infeksjon. Men disse to guttene og antibiotika gjør livet mye bedre. Håper på å være tilbake snart – og å kunne bli med EAT-drømmegjengen i oppløpet til EAT Forum 2019», skriver Gunhild sammen med bildet over.

Innlegget er oversatt fra engelsk til norsk etter beste evne.

Selv om Gunhild med dette bildet viser at hun sliter med helsen igjen, er det rørende fint å se at hun smiler stort. Både hun og ektemannen Petter ser ut til å være ved godt mot – de ser glade ut. Det er ingen tvil om at Gunhild Stordalen gang på gang viser hvor modig hun er.

God bedring-meldingene renner inn

Ønskene om god bedring har allerede begynt å dukke opp i kommentarfeltet under bildet. Gunhild Stordalen har så mange som 165 000 følgere på Instagram, og daglig følger fansen med på hverdagen, jobben og innleggene til Gunhild Stordalen.

«Håper på bedring. Styrkeklemmer til deg», skriver en.

«Håper du blir bedre snart», skriver en annen.

«Du er en inspirasjon Gunhild? god bedring !» skriver en annen.

Det er også mange som sender hjerter i kommentarfeltet, for å vise sin støtte.

Foto: Maja Suslin/TT / NTB scanpix

Første innlegg siden 9. april

Gunhild Stordalen legger stor sett alltid jevnlig ut bilder og innlegg på Instagram. Men før hun i dag la ut innlegget hvor hun forteller om helsetilstanden, hadde hun ikke lagt ut noe siden 9. april. Det er altså over en og en halv måned siden forrige gang hun oppdaterte fans og følgere.

Den 9. april var det et innlegg om mat og miljø som prydet Instagram-profilen hennes, noe som ikke er uvanlig. Under dette innlegget er det også faktisk en del av følgerne som har spurt hvordan det går med Gunhild nå.

God at du har Petter og hunden til å støtte deg, Gunhild. Vi sender alle våre tanker!

Legg gjerne igjen et hjerte i kommentarfeltet under, for å sende en god styrkeklem til Gunhild Stordalen.